Kad se kola slome na tvojim leđima, tri velike zvezde Čelsija neće videti Rusiju!?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 21.03.2018.
08:43
Izvor: Sportske.net

Loše partije, sukobi sa Konteom, povrede, bez njih se reprezentacije nisu mogle zamisliti. A sada, odlazak na Mundijal visi o koncu...

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Loši rezultati Čelsija i problemi sa formom, ali i Antoniom Konteom bi tri velike zvezde "Plavaca" mogle da koštaju mesta na Mundijalu.

U najvećoj opasnosti je Geri Kejhil, naime dugo godina stub reprezentacije sada nije izbor Sautgejta. Univerzalnost Erika Dajera iz Totenhema koji igra štopera bi mogla da Kejhila ostavi izvan tima za Rusiju.

Naime, Sautegejt bi mogao da ga žrtvuje i da umesto njega povede još nekog univerzalca koji može da pokrije par mesta u timu.

David Luiz je uvređen i povređen, ne igra, sukobio se sa Konteom, nestao iz tima, Kristensen je dobio šansu, pa i kada se do skora najskuplji defanzivac svih vremena oporavi, nije sigurno da će dobijati priliku.

To se odražava na status u reprezentaciji, Tite je objavio 15 igrača koji sigurno idu na Mundijal, među njima nije David Luiz, pa ne bi čudilo da, ako ne bude igrao ostane van konačnog spiska.

I na kraju Morata.

Oporavio se, videćemo kako će se stvari razvijati u finišu sezone. Nije na spisku Lopetegija za prijateljske mečeve, šansu su dobili Dijego Košta, Jago Aspas, Lukas Vaskez i Rodrigo iz Valensije. Kaljehon, Pedro čak i veteran Aduriz se nadaju, Vitolo je bio pozvan protiv Rusije, mada nije klasični napadač. U svakom slučaju Morati visi mesto, Dijego Košta će biti prvi izbor, pa nikoga ne bi začudilo da ni napadač Čelsija ne bude na poslednjem spisku "Furije".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dodaaa-ktbffh
Saturday, 24.03.2018
00:42

Morata nije ni zasluzio da ide, najvise bih volio da ode iz Celsija nije on taj kalibar..

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 21.03.2018
20:04

Kejhil nije za prve postave u Celziju odavno ne igra na dobrom nivou ispada cesto i pravi nepotrebne prekrsaje i veliki je krivac za dosta golova Celzija kada on igra.Za David Luiza se ne slazem moralo se naci mjesta za njega u prvih 11 jer je covjek klasa.Znao je i on kiksat nekada ali kada se pogleda cjelokupan angazman ,tehnika koju ima skok sut , brzina kvalitetni je i bolji od Kejhila stoper.

avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 21.03.2018
12:29

Moratu bi morao da zovne, kao džoker igra vrhunski, bolji je tih zadnjih 15,20 minuta nego kad igra od početka..

avatar
NIKE
Wednesday, 21.03.2018
10:13

Ako su Englezi i Brazilci spali da im ove dvije rupcage budu stubovi odbrane, nek dzaba i ne idu na svjetsko, aMorata je bio super do povrede, tek se oporavio, trebao bi biti pozvan ako vrati formu sa pocetka sezone

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 21.03.2018
19:46

Slazem se sve. Luiz jedva da je i igrao ove sezone pa cak i prosle nije igrao za Brazil kad je osvojio PL. Kejhil takodje slab, nema ga ocekivano mada i ovi sto im igraju Smoling i ostala boranija nisu nista bolji. Morata ne vezano kakav je kod nas mora da ide jer je na poslednjih 17 meceva dao 12 za Spaniju. Ziru recimo isto retko igra ali zna se da je prvi spic kod Francuza opravdano. 16 golova na poslednjih 24 meca.