Kad Srbin impresionira Evropu, svi žele Dušana! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.11.2021.
23:18
Izvor: Sportske.net

Dušan Vlahović briljira na terenima Serije A.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

On je danas stigao do svog desetog gola u sezoni ovog takmičenja, postigao je dva gola protiv velikog Milana i protiv svog idola, Zlatana Ibrahimovića. 

Srpski napadač je na ovaj način stigao i do svog 27. gola u kalendarskoj godini, čime je izjednačio rekord Fiorentine, a pored toga je na drugom mestu u Evropi kada gledamo pet najjačih liga jer je samo Levandovski postigao više golova od njega. 

Leva je postigao 38, Haland je sada iza Dušana sa 26. 

Evo nekih tvitova posle utakmice, Dušan je oduševio Evropu. 

"Dušan Vlahović je sledeća velika stvar posle Erlinga Halanda" "Vlahović bi mogao da bude sledeći. Nisam veliki obožavalac napadača iz Italije, ali ono malo što sam video, izgleda kao kvalitetan napadač. Dopala su mi se dva njegova gola danas" "Dušan Vlahović je postigao 27 golova u 37 mečeva Serije A sa Fiorentinom u 2021. godini. Ima 21 godinu i njegovo liderstvo, mentalitet, tehnika, kvalitet, fizička struktura, šut... su neverovatni. Fiorentina želi za njega 70 miliona evra, mnogi klubovi su u trci. Kakav talenat." "Golova u sezoni 2021/22: Totenhem 9; Vlahović 10. Treba da verujemo da smo previše dobri za njega?" "Ovo je Dušanov svet i mi živimo u njemu. 27 golova u Seriji A za Vlahovića u 2021. godini. Samo je Levandovski postigao više u top 5 liga Evrope"

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke