Kaka: "Najlepša uspomena iz Reala mi je dan kada sam saznao da odlazim!"

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 25.09.2022.
14:15
Izvor: Sportske.net

Nije se lepo proveo u Madridu.

EPA/ALBERTO MARTIN
EPA/ALBERTO MARTIN

Povezane vesti

Blistao je Brazilac Kaka u Milanu. Osovjio trofej u Ligi šampiona sa "rosonerima" 2007. godine i bio proglašen za najboljeg fudbalera na svetu iste godine.

Dva leta kasnije prešao je u Real Madrid za tada ogromnih 67.000.000 evra. Očekivalo se da "magični" Brazilac i "kraljevski" klub budu idealan tandem, ali se to nije dogodilo.

Kaka se zadržao na "Santjago Bernabeu" četiri godine, ali nikada nije ponovio ni delić igara iz Milana. Jednostavno nije uspeo da se snađe u Madridu i uklopi se u tim.

U razgovoru za špansku "Marku" Kaka je dao veoma zanimljiv odgovor o najlepšoj uspomeni iz Reala, koja dovorno govori kakav mu je boravak u Madridu bio.

"To može da zvuči čudno, ali rekao bih da je to dan kad sam saznao da odlazim iz kluba. Razgovarao sam s Florentinom Perezom i on mi je rekao da me vidi kao velikog profesionalca koji je uradio sve što je mogao kako bi ostvario velike rezultate u klubu, ali da mi to nisu dozvolile povrede i mala minutaža koju sam dobio kod trenera. Bilo je to za mene veliko zadovoljstvo jer sam osetio da su mi vrata kluba otvorena. Zato od mene nikad nećete čuti da govorim loše o Realu ili Žozeu Murinju. Kad sam sreo Florentina u finalu Lige šampiona u Parizu zagrlili smo se", priseća se Kaka.

Ako ništa drugo, ostaće upisano da je Kaka sa Realom osovjio titulu prvaka Španije i Kup kralja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke