Kakav "bum" iz Madrida, Zidana menja čovek od koga je sve počelo!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 31.05.2021.
21:05
Izvor: Sportske.net

Poslednja i to veoma bombastična vest iz Real Madrida.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File
Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File

Povezane vesti

Karlo Anćeloti ponovo u Real Madridu?! Da, moguće je!

Ovu vest plasirao je veoma, veoma pouzdani novinar Anton Meana, koji tvrdi da je Anćeloti iskočio u prvi plan kod Florentina Pereza.

Informacija se brzo proširila na društvenim mrežama i na stranicama bliskim Realu, te je sigurno da je Anćeloti jedan od kandidata da nasledi Zinedina Zidana.

Zanimljivo, upravo je Anćeloti bio Zidanov mentor, u periodu od 2013. do 2015. godine, Francuz je bio Italijanov asistent na klupi Reala. Madriđani su tada osvojili dugo čekanu 10. titulu prvaka Evrope, koju su osvojili pobedom nad Atletikom iz Madrida rezultatom 4:1. Real je sa Anćelotijem prekinuo prokletstvo "La Desime", koje je Madriđane proganjalo još od 1998. kada je Peđa Mijatović doneo poslednju titulu prvaka Evrope. 

Kada je Real "skinuo prokletstvo" sa Anćelotijem 2014. godine, osvojio je tri Lige šampiona pod palicom njegovog učenika Zinedina Zidana 2016, 2017. i 2018. godine.

U prvoj Anćelotijevoj sezoni osvojili su i Kup kralja, pobedivši u finalu Barselonu. Ipak, Anćeloti nije osvojio nijedan trofej u svojoj drugoj sezoni, završio je iza Luis Enrikeove Barse, dok je u Ligi šampiona Juventus slavio u polufinalu i Perez je odlučio da otpusti Italijana i dovede Rafaela Beniteza.

Anćeloti se u međuvremenu nije proslavio na klupi Bajern Minhena, potom ni u Napoliju, da bi potom sve iznenadio odlaskom u Everton.

Italijan je i dalje na "Gudisonu", do aprila meseca bio je u igri za top 4, ali je onda došlo do naglog pada na čak 10. poziciju na kraju sezone.

Ako ga Real sada zaista zove da se vrati, teško da će moći da odbije... 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke