Kakav dan za Srbe u Čempionšipu! Prvo Mitar, a onda je zablistao i trenerski dvojac!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.10.2021.
18:58
Izvor: Sportske.net

Bolje nije moglo.

Twitter/@ReadingFC
Twitter/@ReadingFC

Povezane vesti

Preneli smo tokom popodneva, najbolji strelac Fulama i našeg nacionalnog tima Aleksandar Mitrović bio je dvostruki strelac u ubedljivoj pobedi Fulama nad Kvins Park Rendžersom od 4:1.

On sada na svom kontu već ima 12 golova od početka sezone u Čempionšipu, a da današnji utisak o učinku naših predstavnika bude kompletan, potrudili su se i naši treneri - Veljko Paunović i Slaviša Jokanović.

Paunovićev Reding je na svom terenu osvojio nova tri boda, pobedom nad Barnslijem rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Svift u 77. minutu meča.

Za to vreme, Jokanovićev Šefild junajted je na svom terenu bio bolji od Stouka, slavio je posle preokreta rezultatom 2:1.

Prvi deo igre protekao je bez golova, a posle deset minuta igre u drugom, Braun je doveo goste u vođstvo. Na izjednačenje se čekalo do 80. minuta kada je Muset pogodio na asistenciju Mekgoldrika, a upravo Mekgoldrik je samo tri minuta kasnije doneo preokret i sva tri boda Šefildu - 2:1.

Posle 12 odigranih kola, Mitrovićev Fulam je na trećem mestu na tabeli sa 23 boda, Paunovićev Reding je na sedmoj poziciji sa 19 bodova, a Jokanovićev Šefild se nalazi na deobi od 12. do 15. mesta sa 15 osvojenih bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke