Kakav finiš Džonatana Dejvida, Ren prokockao dva gola prednosti!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.03.2024.
19:05
Izvor: Sportske.net

Izgledalo je da će gosti rutinski dobiti meč, ali tako nije mislio napadač Lila.

EPA-EFE/Mohammed Badra
EPA-EFE/Mohammed Badra

Povezane vesti

Završena je još jedna utakmica 25. kola francuske Lige 1, i to najsadržajnija i najuzbudljivija u današnjem programu.

Lil je dočekao ekipu Rena i u samom finišu meča zahvaljujući sjajnom Džonatanu Dejvidu uspeo da izbegne poraz. Na kraju, 2:2, što znači da se Lil probio na četvrto mesto sa 42 boda, koliko ima i petoplasirani Lans, a Ren je sada na osmoj poziciji sa 36 bodova.

Tek što je utakmica počela, šok za domaće! Nije istekao ni prvi minut meča, a ekipa Rena je već vodila sa 1:0, a strelac je bio Ludivik Bla koji je na asistenciju Burigoa savladao golmana domaćih Ševalijea - 0:1.

Već u 20. minutu meča gosti su svoju prednost i udvostručili, a ovoga puta je egzekutor bio Kalimuendo, na asistenciju Guirija - 0:2.

Taj rezultat je ostao na snazi sve do 84. minuta, kada je ekipa Lila uspela da uzvrati. Dago je sa leve strane pronašao Džonatana Dejvida u kaznenom prostoru gostiju, ovaj je umakao pažnji protivničkih defanzivaca i sa desetak metara savladao golmana Mandandu - 1:2.

Taj gol je značio ulazak u uzbudljiv finiš meča, prava borba se konačno rasplamsala, a Lil je potpuno preuzeo inicijativu na terenu i u nadoknadi vremena stigao do izjednačenja. Upućena je dubinska lopta u peterac gostiju, Kabela je šutirao, Mandanda kratko odbio loptu, ali samo do Džonatana Dejvida koji postiže svoj drugi gol na ovoj utakmici za izjednačenje na 2:2.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke