Kakav finiš u Rimu, Murinjo u delirijumu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.09.2021.
22:49
Izvor: Sportske.net

Pobeda Rimljana u poslednjim trenucima meča, Đuričić strelac za goste.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti


Večerašnji program u okviru trećeg kola Serije A završen je utakmicom u Rimu, gde je Roma u neverovatnoj završnici savladala ekipu Sasuola rezultatom 2:1.

Rimljani su poveli u 37. minutu golom Kristantea i tu prednost su zadržali do kraja poluvremena, a treba reći i da gostima u 27. minutu nije priznat gol koji je postigao Berardi zbog ofsajd pozicije.

U nastavku bolja igra Sasuola koji u 57. minutu dolazi do izjednačenja golom srpskog reprezentativca Filipa Đuričića, na asistenciju Berardija - 1:1.

Imali su gosti još nekoliko prilika za potpuni preokret i pobedu u ovom meču, ali nisu ih iskoristili i na ulasku u nadoknadu vremena su kažnjeni za te promašaje.

Šomurodov je na petnaestak metara od gola gostiju ostavio loptu El Šaraviju koji izvanrednim udarcem iskosa sa leve strane pogađa stativu od koje se lopta odbija u mrežu - 2:1.

Ovaj gol su domaći burno proslavili sa svojim navijačima, a trener Žoze Murinjo kome je ovo bio 1000. meč u karijeri otrčao je do tribine sa navijačima i zajedno sa svojim fudbalerima slavio pobedu, ukupno 639. od tih 1000 mečeva.


Međutim, još nije sve bilo gotovo.

Maltene u poslednjim sekundama nadoknade vremena, Skamaka postiže takođe veoma lep gol, udarcem iskosa sa desne strane u malu mrrežu, ali se sudija oglasio i umesto na centar, pokazao da gol ne važi jer je fudbaler Sasuola bio u ofsajdu!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke