Kakav je dalji plan za Remsovo čudo Vila Stila? Pro licenca na vidiku, ide i četiri puta veća plata

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 25.05.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Jedna bajkovita priča iz ove sezone.

Printscreen
Printscreen

Povezane vesti

Fudbalski klub Rems promovisao je ove sezone Vila Stila za menadžera i to im je bio jedan od najboljih poteza u poslednjih nekoliko godina.

Mladi engleski stručnjak opčinio je Evropu i svi su tokom 19 utakmica bez poraza, koliko su vezali, pričali o njemu i Remsu. Opstanak su sigurno izborili, imali neke epske pobede poput one na "Parku prinčeva" protiv Pari Sen Žermena i svi su zadovoljni kako će se sezona završiti.

Shodno tome, Vil Stil će ostati na čelu ekipe uprkos tome što, kao što je poznato, još uvek nema UEFA pro licencu i klub na osnovu toga plaća 25.000 evra svaku utakmicu koju on vodi pokraj terena. Međutim, i ta prepreka bi uskoro trebalo da bude prevaziđena i do kraja godine Vil Stil bi trebalo da položi ovaj ispit.

Na dnevni red će uskoro doći i novi ugovor prema kojem bi mladi trener trebalo da dobije povišicu i to drastičnu u odnosu na ono što prihoduje sada. Stilova mesečna plata iznosi 18.500 evra, a sa novim ugovorom biće četiri puta veća.

I on sam želi da ostane u Remsu bez da preskače prepreke budući da interesovanja ima. Veruje da bi jedini ispravan korak bio da celokupnu narednu sezonu provede radeći na stadionu "August Delaun".

Njegova želja za budućnost jeste Premijer liga.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke