Kakav maler, Isko u sezoni života propušta EURO!

Autor: Ivan Cvetković
petak 17.05.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Ništa od bajkovitog povratka u reprezentaciju Španije.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Isko (32) se ove sezone vratio na velika vrata i igra možda i najbolji fudbal života u Betisu za koji je na 36 nastupa postigao devet golova i na to dodao sedam asistencija.

Njegove igre posebno upadaju u oči kada se zna da je u čak 19 utakmica proglašen za najboljeg na terenu, pa je prirodno i došao poziv selektora Španije Luisa de la Fuentea za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Nažalost, na koji se Isko neće moći odazvati.

Pregledi su danas potvrdili da je fudbaler Betisa zadobio prelom fibule na utakmici protiv Las Palmasa koju je morao da napusti već u 39. minutu.

Španski fudbaler je kliniku napustio na štakama, još uvek nije poznato da li će biti podvrgnut operaciji, ali je izvesno da će propustiti Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Isko je tokom reprezentativne karijere odigrao 38 utakmica i postigao 12 golova, a standardan je bio tokom devet godina provedenih u Realu nakon čega je jednu polusezonu odigrao za Sevilju.

Bio je deo ekipe Španije na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji, ali do sada nije nastupao na kontinentalnom takmičenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke