Kakav maler, pobediš sve utakmice u kvalifikacijama i još ne obezbediš plasman na Mondijal

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.10.2017.
23:17
Izvor: Sportske.net

I dalje postoji šansa da ne prođu na Mondijal...

EPA/SERGEI ILNITSKY
EPA/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Kada pogledate činjenicu da su se pojedine reprezentacije već plasirale na Svetsko prvenstvo, a da su imale poraze i nerešene ishode, onda sledeći podatak zaista deluje neverovatno.

Nikada se u istoriji kvalifikacija za Svetsko prvenstvo nije desilo da jedna reprezentacija zabeleži sve pobede u mečevima kvalifikacija, da je do kraja ostalo jedno kolo i da se ta reprezentacija nije plasirala na veliko takmičenje.

E, to se večeras desilo reprezentaciji Švajcarske, oni su zabeležili i devetu uzastopnu pobedu u ovim kvalifikacijama, ali nisu sigurno u Rusiji.

Kako?

Portugal im diše za vratom, imaju tri boda manje zbog poraza od Švajcarske, ali imaju i bolju gol-razliku, što znači da Portugalcima svaka pobeda u poslednjem kolu protiv Švajcarske znači plasman u Rusiju i to direktno.

Biće jako uzbudljivo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Sunday, 08.10.2017
14:29

Opet spasavaju Ronalda, oni znaju da ce Ronaldo zabijati golove ovim boranija ekipama. Zasto ne vazi medjusobni razultati, jer bi tada slika bila drugacija, zato sto je Svajcarska pobijedila Portugal sa 3:0. Nedajte da se dogodi Portugalu, sto se dogodilo Grckoj, kad su bili prvaci Evrope, nebi valjalo da si podsmijavaju Portugalu, posto Ronaldo igra u Portugal.

avatar
HALAMADRID1233
Sunday, 08.10.2017
17:32

Ali Messi ne može zabiti protiv stašnog Perua i velike sile Venecuele

avatar
zdenkomen
Sunday, 08.10.2017
09:48

I naravno da će se sve učiniti da Portugal prođe direktno, bez politike više ne ideš ni u WC. I kakva su to glupa pravila? Pobediš sve redom, bolji si i od drugog za tri boda, onda izgubiš recimo od drugog i ideš u baraž. Tamo može da se desi da kiksneš i adio svetsko prvenstvo. U nekoj drugoj grupi će neko proći sa pet ili šest bodova manje. E ovo može samo u fudbalu.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 08.10.2017
11:20

Realno grupa osim ova dva vodeca tima je ocajna , tu bi i tim tipa Makedonije imao sve pobede protiv zadnja 4 tima ovde . E sad svaka cast njima ali i Portugalci imaju sve pobede osim te jedne utakmice tako da je posteno da se sve resi u zadnjem mecu

avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 07.10.2017
23:53

Ako izgube od portugala onda nisu sve pobede.

avatar
Sunday, 08.10.2017
14:11

'Nikada se u istoriji kvalifikacija za Svetsko prvenstvo nije desilo da jedna reprezentacija zabeleži sve pobede u mečevima kvalifikacija, da je do kraja ostalo jedno kolo i da se ta reprezentacija nije plasirala na veliko takmičenje.' Cini se da su govorili o reprezentaciji koja je imala sve pobede do poslednjeg kola, a da se nije plasirala. Ovde jasno pise. Pozdrav.

avatar
Sunday, 08.10.2017
14:12

Inace ronaldo i Levandovski su najbolji strelci kvalifikacija. Igra Ronaldo i kada ne igra. (; Usao je u drugom poluvremenu i odmah preokrenuo sve u korist Portugala. Sjajan fudbaler nesumnjivo.

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 07.10.2017
23:49

Stvarno zanimljv podatak. Baš sam danas guglao malo, jedino se reprezentaciji Češke u zadnje vreme desilo da su imali sve pobede u kvalifikacijama, u okviru UEFA kvalifikacija, celih 30 bodova, i to ne tako davno. 2000 i neke godine.

avatar
Mangus
Saturday, 07.10.2017
23:45

Svajcarci igraju fantasticno, za razliku kd portugala, i nadam se da ce obezbediti direktan prolaz

avatar
Bat
Saturday, 07.10.2017
23:28

najslabija grupa u istoriji kvalifikacija..znaci svajcarska,portugal,madjarska ali ne znam kako su mogli andora,latvija i farska ostrva u istu grupu..najbolje jos i maltu da su ubacili..

avatar
Amar Zornic
Sunday, 08.10.2017
11:21

Pa i Madjari su ocaj , zaista smesna grupa bez ove prve dve selekcije

avatar
Kucky Dog
Sunday, 08.10.2017
12:10

Grešiš, mi imamo još slabiju grupu, tačnije ubedljivo najslabiju. Farska Ostrva su prošle kvalifikacije dva puta tukle Grčku ako nisi znao i nisu više boranije kao 98' a ni Malta. A Portugal je prvak Evrope. Prema tome stvarno ne vidim kako jedna grupa u kojoj je trenutni prvak Evrope može biti najslabija grupa u istoriji kvalifikacija...