Kakav otac, takav i sin - Klajvert pogodio, Brašanac upisao prvi gol!

Autor: Stefan Matić
petak 07.10.2022.
22:55
Izvor: Sportske.net

Osasuna poražena kući.

EPA-EFE/Jesus Diges
EPA-EFE/Jesus Diges

Povezane vesti

Valensija je nastavila sa dobrim rezultatima, Gatuzov tim zabeležio je večeras drugu pobedu u zadnja tri meča. Sa druge strane, Osasuna je posle herojskog remija sa Realom, pala na domaćem terenu. 

Džastin Klajvert postiže gol za vođstvo u 28. minutu posle sjajnog proigravanja od strane Kavanija. Klajvert junior je tako ponovio uspeh svog oca, i Patrik i Džastin su postizali golove za "slepe miševe". 

Sigurna igra Valensija donosi se isplaćuje u drugom poluvremenu. Diakbi postiže gol posle odbitka, to je 2:0 za goste u 54. minutu. Osasuna je imala šanse da se vrati u meč, ali najbolju je propustio Čimi Avila. Loš penal glavne uzdanice domaćih, šut odlazi preko gola. 

Slične sudbine je bio i Kavani u 70. minutu. Garsija pravi penal i dobija crveni karton, ali iskusni napadač bez novog gola za španski kluba. Lopta je završila na prečci. 

Darko Brašanac je pogodio za Osasunu, utešni gol za domaće dolazi u nadoknadi. Čekalo se na VAR potvrdu, ali je gol priznat te je u Pamploni završen meč pobedom Valensije od 2:1. Domaći su meč završili sa dva igrača manje, Penja u nadoknadi dobija direktan crveni karton.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke