Kakav peh za "Plavce", Sari u finalu bez "motorina"!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 26.05.2019.
15:46
Izvor: Sportske.net

Italijan će morati da menja pred Arsenal.

AP Photo/Stew Milne
AP Photo/Stew Milne

Povezane vesti

Čelsi u sredu očekuje borba za trofej, u finalu Lige Evrope u Bakuu sastaće se sa Arsenalom.

Mauricio Sari bi mogao da ima veliki problem pošto mora da se suoči sa izostankom veoma bitnog igrača.

U pitanju je N'golo Kante koji je povredio koleno na jučerašnjem treningu i otpisan je za duel sa londonskim rivalom.

Francuz je takođe propustio dve poslednje utakmice zbog povrede prednje lože, ali se oporavio nakon toga i trebalo je da bude starter u Azerbejdžanu.

Kante Fabinjo Henderson Celsi Liverpul

Peh "Plavaca" sa povredama se ne smanjuje, pored Kantea Sari neće moći da računa na Ridigera, Hadson-Odoia i Loftus-Čika koji se teško povredio na prijateljskoj utakmici u Sjedinjenim američkim državama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 27.05.2019
03:27

Bez Rudigera,Loftusa i Kantea Celzi najvjerovatnije gubi ovo finale.Prava steta je sto smo dosli tako daleko a jako male sanse dajem da cemo osvojiti Ligu Evrope.Odbrana je najgori problem jer Christensen i Luiz tesko da imaju kvalitet da zaustave Aubameyanga i Lacazetta.Kantea mozda i mogu mjenjati Barkli ili Kovacic ali Rudiger po meni je nas najbolji stoper kojeg Christensen tesko moze zamjeniti.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 26.05.2019
20:19

Ovo je kao kada vam se pokvari baterija u telefona. Vi je napunite i za 2 minute imate 70%. Tako smo i mi sa 50% sanse pali na 25% sanse.

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 26.05.2019
18:09

Arsenal ce osvojiti ovo zbog LS imaju veci motiv, Sari otkaz i dolazi u Juve, Lamp dolazi umesto njega i svi srecni i zadovoljni

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 26.05.2019
16:01

Naravno samo onaj mrtvi Zorzinjo nikako da se povredi, a i kako da se povredi kad metiljavac samo trckara i bezi od duela.

avatar
Sunday, 26.05.2019
15:56

Koji peh?Pa ja sam ovo znao zato propustam prvo finale u istoriji Celzija od kad pratim ovaj klub,posto ovaj poraz u finalu LE ne mogu da prihvatim,ovaj amater,provincijski trener je unistio,spalio igrace bukvalno su sami poceli da se povredjuju RLC,Rudiger,Odoi,Kante pa Celzi ovoliko povreda nije imao nikad u jednoj sezoni,u Romanovoj eri.....

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 27.05.2019
03:31

Svaka finala koja je Celzi igrao sam jedva cekao.Ovo jedva cekam da samo prodje jer mi se nikako ne gleda.Ajde Kantea i Loftusa inekako mogu mjenjati Barkli i Kovacic ali Celzi ima veliki problem sa odbranom.Luiz je solidno igrao dok je kraj sebe imao Rudigera ,sa Christensenom ce odbrana biti suplja kao sir.Ja sam siguran da Christensen i Luiz nemaju kvalitet da cuvaju Aubameyanga i Lacazetta daj boze da grijesim jer Rudiger nam je najbolji stoper kojeg imamo a bez njega i Luiz ce biti jos gori kojem Christensen nece puno pomoci kao partner...