Kakav plan, Marko Nikolić na klupi Juventusa?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.04.2021.
17:39
Izvor: Sportske.net

Plan je napravljen, a sudeći po ovogodišnjim rezultatima srpskog stručnjaka, možda i nije nerealan.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Na klupi Lokomotive iz Moskve, Marko Nikolić ima sezonu iz snova. U njenom prvom delu je prvi put u karijeri učestvovao u grupnoj fazi Lige šampiona, a u drugom sa Moskovljanima ostvaruje fantasične rezultate u Rusiji.

Od početka drugog dela sezone, Lokomotiva je pod Nikolićevim vođstvom ostvarila osam uzastopnih pobeda, od toga šest u prvenstvu i dve u Kupu Rusije, uz ukupnu gol-razliku 19:2.

Najnoviji trijumf ostvaren je u derbiju sa moskovskim Spartakom rezultatom 2:0, a posle tog meča snažno je odjeknula i izjava Nikolićevog menadžera Dejana Joksimovića.

Naime, na pitanje tamošnjih novinara, Joksimović je najpre uporedio Nikolića sa njegovim prethodnikom na klupi Lokomotive, Jurijem Sjominom, a onda otkrio petogodišnji plan razvoja Nikolićeve karijere, po kome bi srpski stručnjak trebalo da sedne na klupu jednog od najvećih evroppskih klubova.

''Da li je Nikolić pokazao da je bolji trener od Jurija Sjomina? Ne, Sjomin je legenda kluba. Marko je još mlad, ima 41 godinu. Za četiri ili pet sezona biće trener Juventusa, uveren sam u to'', poručio je Joksimović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Krstin
Tuesday, 13.04.2021
00:31

U zadnjih 45 godina samo je Deschamps bio jednu sezonu trener Juventusa, a da nije bio Italijan. Jedini, i to u Serie B. I još je ranije bio igrač Juventusa 5 godina, tako da svaka čast Nikoliću ali ...