Kakav rasplet, Dibala na belom hlebu, spas u Berluskoniju?

Autor: Boris Jovanović
sreda 06.07.2022.
08:42
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li videti neverovatan tandem?

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Paulo Dibala je i dalje bez kluba i čini se da ne želi da čeka Inter. Problem je dolazak Lukakua, Marota je rekao da je sada napad takav kakav su želeli, a u magli je ostalo pitanje oko Dibale. Džeko ne želi da napusti klub, tu je i Lautaro, navodno Inzagi smatra da je bolje dodatno ojačati odbranu nakon izvesne prodaje Škrinjara, nego ulagati novac u platu Argentinca.

Ovo je naravno mišljenje "Korijere Dela Sera", nema za sada pouzdanih informacija da je Inter zaista odustao, pogotovo jer su pregovori daleko odmakli. Sa druge strane, ni Milan nije stupio u kontakt sa Dibalom, procenjuje se da bi njihova ponuda bila slabija od Interove.

Zna se i Dibalina želja da zaigra u Barseloni, na neki način kao naslednik Mesija, ali ni Katalonci se nisu javili.

Sve u svemu, izgleda da se preigrao kada su novčani zahtevi u pitanju, sada na menadžeru Antunu ostaje da mu nađe klub, mediji baš agenta optužuju da su njegovi nemogući zahtevi odvratili Juve od ponude za produžetak, kao i Inter i pojedine engleske klubove.

Pojavila se informacija u koju je teško poverovati, mada sa Berluskonijem nikada niste načisto. Naime on sanja napadački tandem Ikardi-Dibala, mogao bi da dovede Argentinca na pozajmicu, da ponudi platu koja bi privukla Dibalu, s obzirom da je slobodan igrač. Jasno, ovo je i dalje u domenu priče, ali nije ni nepoznata želja "La Hoje" da ostane u Italiji.

U svakom slučaju on je deo odmora proveo sa Pogbom u Majamiju, na njihovu žalost pošto su sjajni prijatelji, neće ponovo igrati zajedno. Pogba stiže u Juve, ali Dibala se već oprostio...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke