Kakav spisak Gereta Sautgejta - Igrač od 200 minuta u sezoni, Megvajer, a šta tek reći za golmana?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 24.05.2023.
16:35
Izvor: Sportske.net

Dosta iznenađenja.

 EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt saopštio je spisak igrača na koje računa za predstojeće kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2024.

Na spisku za susrete sa Maltom i Severnom Makedonijom našlo se 25 imena i zaista su neka iznenađujuća. Isto je i sa onima koji nisu pozvani, kao što su recimo Nik Poup, Rahim Sterling, Ben Vajt, Morgan Gibs-Vajt...

Sautgejt ni ovog puta nije izostavio Harija Megvajera što nije preveliko iznenađenje budući da ga kontinuirano koristi. Ali, ono koje može da važi za jedno takvo jeste vezista Mančester sitija Kalvin Filips koji je ove sezone u Premijer ligi sakupio samo 200 minuta. Gledajući sva takmičenja - ukupno 500.

Tu je i Čelsijev Konor Galager koji nije blistao ove sezone, kao uostalom celokupan tim "plavaca". Poziv je dobio i golman Kristal Palasa Sem Džonston koji ima osam utakmica ove sezone u Premijer ligi i devet primljenih golova. Stoga je neshvatljivo da nema Nika Poupa.

Vratio se Trent Aleksander-Arnold budući da je podigao formu i biće zanimljivo videti da li će ga i Sautgejt, baš kao i Jirgen Klop, koristiti više u sredini terena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke