Kakav vikend u Španiji - Real plus Barsa = 0!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.10.2020.
22:55
Izvor: Sportske.net

Još jedno iznenađenje večeras u Primeri!

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Ređaju se iznenađenja u Španiji, posle Reala, bez bodova ostala i Barsa!

Madriđani su ranije večeras na svom terenu poraženi od Kadiza, a Barsa je istim rezultatom, 1:0, poražena na gostovanju Hetafeu!

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović, koji je odigrao svih 90 minuta večeras za pobedničku ekipu, mogao je u 18. minutu da se upiše i u strelce, ali njegov pokušaj zaustavio je Neto.

Do kraja poluvremena konkretnija i opasnija bila je Barsa. Mesi je u 20. minutu pogodio stativu, a nešto kasnije ređale su se i prilike za Lenglea, pa Grizmana, u finišu poluvremena je Mesi ponovo pripretio, ali je golman David Sorija ostao nesavladan.

Očekivalo se da u nastavku Barselona ipak nađe put do mreže, ali umesto toga, favorizovani gosti su upali u veće probleme.

Igrao se 56. minut meča, De Jong je u kaznenom prostoru startovao na Dakonama, koji je iskusno iznudio ovaj kontakt, dovoljan za najstrožu kaznu, a siguran sa bele tačke bio je Haime Mata, za vođstvo Hetafea od 1:0.

Pokušao je Kuman izmenama da nešto promeni, ubrzo je na teren poslao Fatija i Kutinja umesto Dembelea i Pedrija, ali umesto Barsinog odgovora, do kraja meča je Hetafe stvorio nekoliko izglednih prilika da vođstvo učini još ubedljivijim.

U nadoknadi, još jedna velika prilika za Barsu, Le Mesi je u poslednjim trenucima propustio priliku da donese bar bod svom timu.

Ostalo je 1:0, velika pobeda za domaći tim koji se na vrhu tabele pridružio Realu, Kadizu i Granadi. Svi imaju po deset bodova, a Barselona je ostala na sedam.
-
Baner 13


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Sunday, 18.10.2020
18:02

Smjena generacija. Nema više fudbala u Madridu i Barseloni do daljnjeg. Vrijeme je za nove šampione.

avatar
Bádr Hari
Sunday, 18.10.2020
04:11

da je moj idol Messi igrao druga prica bi bila. :D

avatar
RIP-chechk
Sunday, 18.10.2020
02:38

Bice neizvesna Primera i ove sezone, ne bi me zacudilo da se Sevilja ili Atletiko umesaju u borbu za titulu. Od evrope i Barsa i Real mogu da se pozdrave sa ovakvo igrom i zalaganjem igraca. JEdnostavno ova neizvesnost ide na ruku sto su timovi nekonstantni i slabi, nikakva razlika u odnosu an proslu sezonu.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 18.10.2020
02:06

Sta vam rekoh, separatisti su smejurija i ove sezone, kad im ode mesi ovo ce biti uobicajna stvar

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 17.10.2020
23:43

Ali Grizman i jedan na jedan situacija u prvom delu i sut preko gola,pa sine kaznio bi te ne jednom platom,nego pet plata,jos se iscudjava kako je otisla preko gola :D

avatar
Goran Stanojkov
Saturday, 17.10.2020
23:25

Gotovo je nema vise fudbala sto je bilo bilo je kakva Barsa bre Kuman isti je k.... kao one prije njega Lengle i Pike nemogu da igraju u regionu De jung Dembele Grizman Busketz samo u neki klub penzionera iMessi je zavrsio svoje bolje da ga puste vidi se da nece da igra na silu treba Barsi remont sa mlade igrace vidi se da atmosfera u klubu je 0 tako da svi su ladni kao zmija nema sunce u Barsu gotovo je niko je nemoze spasiti i vratiti je kao nekada

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 17.10.2020
23:08

U najavi najgori el klasiko ikad

avatar
xenon 1989
Sunday, 18.10.2020
19:22

U najavi tvojih 30-ak komentara (do max. 7 reči) sa 20-ak profila posle znamo već kakve pobede Reala od 1:0:
- čist penal, Pique igrao rukom,
- opravdano isključen Lengle za pokušaj ubistva,
- Lahoz je Barsin čovek,
- ma kakav penal, Ramos ga nije ni pipnuo,
- bilo bi drugačije da je Messi igrao,
- Real pokraden za 3 penala,
- itd.

avatar
Rise up
Saturday, 17.10.2020
23:03

Koji smor od utakmice. Ne bi ni Hetafe dao gol nikad da De Jong jos jednom nije pokazao da je jedan od najprecenjenih igraca danasnjice. Hetafe jeste igrao anti fudbal i ukrali su preko 20 minuta ali igra Barse je prespora. Mesiju se ne igra fudbal vise tako da ce prosipati bodove cesto jer zavise od njega.

avatar
Le Tissier
Saturday, 17.10.2020
22:59

Pa Ronald Kuman 😂 Bolja sadasnja devetka od stare, nema sta...

avatar
P. S.
Saturday, 17.10.2020
22:59

Daleko od iznenađenja, sasvim očekivani poraz. To bi bilo to što ova Barsa može da pruži protiv čvrste, grube, na momente i prljave ekipe. Ako Niom ni posle 6 lakata ne dobija žuti onda valjda samo Kuman zna kako će se Fati naigrati pored njega? Naravno sasvim je logično da zameni Pedrija sa obzirom da je bio jedan od najboljih u prvom poluvremenu. Zna on sigurno šta mu S. Roberto i Grizman traže na terenu, da će Puđ sa svojih 45 kg napraviti preokret protiv Getafea i još svašta nešto, samo ja ne znam šta je na kraju ostalo od skupljanja i validiranja potpisa protiv Bartomea, a to je jedino što ovoj Barsi može pomoći u perspektivi, pogotovo sa ovakvim trenerom i ne malim brojem igrača koji najblaže rečeno nisu za Barsu.

avatar
Le Tissier
Saturday, 17.10.2020
23:15

Pudj sa svojih 45kg nije nista posebno uradio ali je pokazao zelju i trud u odnosu na ostale igrace Barselone koji su bili staticni celu utakmicu. A i Caviju i Inijesti nije smetalo da igraju sa 45kg...

avatar
P. S.
Sunday, 18.10.2020
00:49

Nije im smetalo jer su tada imali 12 godina i nisu im protivnici bili crnci od 1.9m i 85kg, a sa 20 su imali po 68 kg. Biće da si pomešao visinu i težinu.