Kako će izgledati Alegrijeva druga verzija Juventusa?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 27.05.2021.
12:28
Izvor: Sportske.net

Šta očekivati od nove odiseje?

EPA-EFE/DI MARCO
EPA-EFE/DI MARCO

Povezane vesti

Maks Alegri se vraća u Juventus. Dogovor je postignut, on će danas ili sutra potpisati ugovor, pregovara se samo oko dužine, ali to neće biti problem.

Jasno je da odlazak Paratićija ostvara vrata većim ovlašćenjima trenera, baš direktor i Nedved su insistirali da se dovede Sari i na njima je najveća odgovornost. 

Maks je veliki prijatelj sa Anjelijem, nije želeo da čeka Real, a Juventus je požurio kako bi ga uzeo ispred Intera. 

Ugovor bi trebalo da bude oko 10 miliona po sezoni, na tri godine, videćemo da li ovo znači odlazak Ronalda čiji Alegri nije fan. Povratak trenera je odlična vest za Dibalu, od njega je stručnjak iz Livorna izvlačio najbolje.

Uz to, njegov zadatak je da šansu pruži mladim igračima, Kuluševskom i Kjezi, a verovatno će još par igrača biti povučeno sa pozajmica.

Uz to, Juventus će probati da vrati Pogbu, odnosno menja ga za Ronalda i novac, ali to je za sada teška opcija. Po svemu sudeći novi golman će biti Donaruma koji je slobodan, a videćemo šta još spremaju Alegri i novi direktor Čerubini. Stići će verovatno i Romero iz Atalante, a klub će prodati Turčina Demirala. I Šćešnji i Bufon odlaze, videćemo šta će biti sa igračima tipa Rabioa i Remzija. Barsa je raspoložena da vrati Pjanića za Betankura, ali Juventus na to neće pristati.

Želi mlade igrače, novi tim, novo poglavlje, prvi cilj je da se vrati titula, a sa Alegrijem su opasniji u Evropi, igrali su dva finala. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke