Kako će Suarez trenirati "pod banom"?

Autor: Janko Glavonjić
subota 26.07.2014.
21:03
Izvor: Sportske.net

Ako žalba ne smanji ili potpuno ne ukine prvostepenu presudu, Suarezu su zabranjene "sve fudbalske aktivnosti" u trajanju od 4 meseca. To uključuje ne samo igranje utakmica, već i trening sa klubom. Kako će se Luis spremati za to vreme?

Povezane vesti

FIFA je očigledno na sve mislila kada je htela da načini kaznu što oštrijom. Suarezu je zabranjeno da trenira sa timom i to je opšte poznato, ali to uključuje još puno stvari.

Naime, Suarez ne samo da ne sme da trenira sa Barselonom, niti njihovim B timom, niti mladim timom, već ne sme da koristi ni njihov trening kompleks i individualno trenira.

Urugvajac ne sme da koristi ni usluge nekog trenera koji je pod ugovorom sa Barsom, čak ni trenera koji je u bilo kakvoj poslovnoj vezi sa Barselonom, čak ni bivše zaposlene u klubu! FIFA nije dozvolila Barsi čak ni da mu da program po kojem će raditi, već će Suarez morati da se sprema potpuno sam!

Suarezu je dozvoljeno da trenira pod nadzorom profesionalnog trenera koji ne sme da ima nikakve veze sa Barsom i može da trenira na jednoj od lokacija koje je FIFA predložila, a koje su tajna za javnost.

Ako mu žalba ne bude usvojena, Urugvajac će zaista biti primoran da pakleno radi 4 meseca, praktično potpuno sam, bez tima koji će nadgledati svaki njegov korak i bez vrhunskih uslova koji postoje u Barseloni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.