Kako je kum Anjeli postao najveći izdajnik?!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 19.04.2021.
12:05
Izvor: Sportske.net

Predsednik Juventusa ubrzo postao jedan od najomraženijih ljudi u svetu fudbala.

EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Povezane vesti

O ozvaničenju Evropske Superlige pričaće se danima. 

Za sada imamo 12 klubova osnivača kojima je mesto u elitnom takmičenju zagarantovan iz sezone u sezonu. Pokušaće da privole klubove iz Nemačke i Francuske, to jest samo Parižane iz Lige 1. Novac je ogroman, već na današnjim analizima berze vidimo kako su vrednosti akcije Juventusa skočile za par procenata. 

A upravo je možda i Andrea Anjeli, predsednik "bjankonera" bio glavni čovek preokreta. 

Italijan je po ozvaničenju ESL-a podneo ostavku na mestu ECA organizacije (koja sarađuje sa evropskom kućom fudbala) a takođe je napustio svoje mesto u UEFA komitetu. 

Predsednik UEFA Čeferin je posebno razočaran ovakvim potezima Anjelija, Andrea je čak i kum njegovom detetu. Navodi se kako je dvojac blisko sarađivao dok je Anjeli bio predsednik ECA a sada se okrenuo i postao desna ruka Florentina Pereza. 

Pojedini mediji prenose kako je Anjeli imao dogovor sa Čeferinom. La Gazeta piše kako je dogovor bio taj da se Juventus ne pridruži ESL u narednih 10 godina, a italijanska Serija A bi dobila investicije vredne 1.7 milijardu evra koje bi otišle na rekonstruisanje stadiona. Klauzula je juče prekršena. 

Anjeli je izigrao, i to dobro, kuma Čeferina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Mratinković
Monday, 19.04.2021
20:06

AHAha pa u ocima mu se vidi da je zmija. Cuti , ja znam situaciju gde je jedan bio kum drugome , pa posle da se ne vide, jedan cak i postao predsednik jedne balkanske zemlje :D Sve je to isti kadar, samo drugi ljudi.