Kakva bi ovo bomba bila, želela ga Barsa, Mesi sprečio posao, sada će trenirati Real?!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 21.01.2021.
11:12
Izvor: Sportske.net

Pojavio se novi kandidat, ako Zidan napusti klupu. Iako se verovalo da je legenda kluba jedini kandidat, španski mediji iskopali novo ime...

EPA-EFE/Demian Alday Estevez
EPA-EFE/Demian Alday Estevez

Povezane vesti


Pisali smo jutros, Zinedin Zidan neće dati ostavku, ali situacija nikako nije dobra. Francuz je u teškoj situaciji, ispao je iz kupa, izgubio Superkup, jedva prošao u top 16 Lige šampiona, a ako Atletiko dobije zaostale mečeve, imaće +10 u odnosu na gradskog rivala.

Ipak, Zidan je i dalje na klupi, mada, ako ne pobedi u Vitoriji, njegova pozicija biće dodatno oslabljena.

Raul se navodi kao jedino rešenje, međutim, Radio "Marka" tvrdi da "Los Blankosi" razmišljaju o verovatno najboljeg treneru iz Južne Amerike.

Naime, bez sumnje, mladi trener River Plate, Marselo Galjardo će uskoro u Evropu, sećamo ga se kao igrača iz Francuske, sa svojim "Milionerima" je napravio sjajnu seriju u poslednjih šest godina na klupi, popularni klub iz Buenos Ajresa je sa njim osvojio od 2014. dva Kopa Libertadores, Kopa Sudamerikanu, tri Rekope i tri argentinska kupa. Izgubili su finale Kopa Libertadores prošle godine od Flamenga.


Galjardo je pominjan kao jak kandidat za klupu Barselone, pre Kumana, ali i pre Setijena, kada je smenjen Valverde. Međutim, brzo je sve utihnulo, a mediji u Argentini su se bavili sukobom sa Mesijem.

Leu se nisu svidele neke izjave Galjarda koji je rekao da Mesi mora da preuzme odgovornost za neuspehe reprezentacije, ali i da ne ucenjuje Argentinu nećkanjem i licitiranjem hoće li se povući iz "Albiseleste" ili ne. On je inače još ranije kao igrač govorio da je porediti Maradonu i Mesija na bilo koji način besmisleno.

Da li je Mesi zaista sprečio njegov dolazak ili potencijalne pregovore, tek na klupu je došao Setijen koji je bio potpuni promašaj.

Galjardo bi mogao da bude rešenje za Real, priča se da Zidan ne govori sa dosta igrača iz drugog plana koji su recimo ispali iz kupa od nižerazrednog kluba i da igrači postaju sve lošiji, da je potrebna velika promena i da Raul nema dovoljnog iskustva.

Šta će od svega biti, videćemo...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Thursday, 21.01.2021
18:46

Svaka čast na rezultatima, ali ako ćemo iskreno Mister Max je najbolje rješenje... Ako već Zidan bude odlazio nadam se da će ga Mad Max naslijediti...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 21.01.2021
11:35

Alegri bi bio top resenje