Kakva bruka golmana Litvanije, o Ronaldovom golu se priča!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 10.09.2019.
22:16
Izvor: Sportske.net

Drugi gol na meču Kristijana Ronalda je poseban.

EPA-EFE/JOSE COELHO
EPA-EFE/JOSE COELHO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je već stigao do het-trika, svog osmog u reprezentaciji Portugala, a drugi gol na današnjem meču protiv Litvanije je postigao na neobičan način.

Šutirao je sa dvadesetak metara, golman Setkus se prilično spetljao i na kraju je lopta završila u mreži.

Prosto je neverovatno na kakav način je lopta završila iza njegovih leđa.

Gol pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffmajster
Wednesday, 11.09.2019
09:27

sta je bitno, bitno da ronaldo bilda statistiku protiv ovakve farmerske ekipe

avatar
Guti
Friday, 13.09.2019
17:16

Ajde ti što mnogo pametan, reci zašto onda i drugi igrači ne pune "farmerske" ekipe? Zašto Lessi ne puni Venecuelu, Boliviju itd, ako je tako lako? Zašto u evropi isto tako i drugi igrači ne pune "farmerske" ekkipe? Več s tojim da nazivaš timove farmerskima si rekao sve o tebi šta treba da znam.

avatar
Guti
Saturday, 14.09.2019
12:21

Pa nije li to nekako logično da se lakše zabija golove slabijim odbranama nego najboljim odbranama? Ili sam nešto promašio? A nije baš da ne zabija i tim timovima što si jih nabrojao. Pa ti ga volio ili ne, dečko je zabio golove 40 različitim reprezentacijama, i neke od tih su medju najboljim odbranama na svijetu. Mnogo si neobjektivan. To je kao da bi ja reko, Messi je loš igrač i lažem sam sebi da duvam svoj ego, kada svi znamo da je možda jedan od najboljih ikada što je igralo fudbal. Ali gle, reci ti sebi šta hočeš, ako zbog toga lakše spavaš, bila to istina ili ne.

avatar
Steffmajster
Saturday, 14.09.2019
09:21

majstore, Venecuela je 26, a Bolivija 57 na rang listi. A Litvanija je 130. Sustina mog komentara nije bila da omalovazim neku reprezentaciju, vec da potenciram da doticni igrac postize golove protiv ekipa kao Litvanija, Estonija, Andora, Farska Ostrova, Latvia, Armenija, Srbija itd. a protiv ekipa kao sto su Italija, Engleska, Brazil, Nemacka, Chile, Francuska, Argentina nekako mu slabije ide i to je to

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 10.09.2019
22:28

Jos se ljuti golman,markirali ga 😂