Kakva godina za zvezdu Barse, stiglo i najveće priznanje

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 15.03.2021.
13:50
Izvor: Sportske.net

Zasluženo.

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Luis Enrike je saopštio spisak igrača za predstojeće kvalifikacione utakmice, a na njemu se nalazi i Barsina zvezda u usponu - Pedri.

Momak koji je tek napunio 18 godina igra sezonu iz snova. Letos je stigao u Barsu i najpre je iz prve postave izbacio Filipea Kutinja, a potom i Miralema Pjanića, jer može da igra bukvalno sve. U formaciji 4-2-3-1 kao "desetka" i čak kao levo krilo, igrao je u centrali u formacijama 4-3-3 i 3-5-2 i u svim kombinacijama je bio neizostavni član prve postave.

Njegove maestralne partije pratio je i Luis Enrike koji nije imao dilemu da li treba da ga pozove. Takođe, veliko iznenađenje je i povratak Đordija Albe, koji je dobio prvi poziv od kako je Luis Enrike selektor. 

Tu nije kraj, pošto  je  na listi i Eibarov Brajan Hil, koga jure nekoliko velikana. On ima tek 20 godina, igrač je Sevilje na pozajmici u Eibaru. 

Španija igra 25. marta protiv Grčke, 28. protiv Gruzije i 31. protiv tzv. *Kosova.

Pogledajte u nastavku snažan tim na spisku Luisa Enrikea:


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Monday, 15.03.2021
18:08

Čak i kada su timovi bili mnogo bolji i kvalitetniji mediji su obožavali da od ispodprosečnih fudbalera Barse i Reala 'prave' dobre ili odlične, a od dobrih i vrlo dobrih 'prave' zvezde ili zvezde u usponu. Upravo ovo drugo je slučaj i sa Pedrijem, nesporno dobar i talentovan fudbaler, ali daleko od toga kako ga novinari predstavljaju.