Kakva je Jovićeva sudbina? Srbin ima ponudu!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 03.06.2021.
09:57
Izvor: Sportske.net

Sudbina našeg fudbalera zavisi od nekoliko faktora...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mnogo priče oko povratka Anćelotija, ali i sudbine igrača koji su na pozajmicama. Naravno, u centru pažnje srpske javnosti je Luka Jović koga Anćeloti nije pomenuo u prvoj izjavi gde je precizirao koji će pozajmljeni igrači biti pojačanje.

Ipak, "Marka" tvrdi da je za razliku od Zidana, Italijan spreman da pruži šansu našem fudbaleru i da bi on mogao da bude atlernativa za Benzemu, pogotovo ako ne stigne Mbape.

Sa druge strane "Bild" ima informaciju da će Luka Jović biti meta novog interesovanja Ajntrahta. On je proveo na pozajmici prošlu sezonu ali se nije naigrao, ekipa je bila formirana, pa je to bio dodatni problem. Otišao je Adi Hiter, ali Bobić želi da zadrži Srbina.

Jasno, Real bi morao da plaća veći deo njegovog ugovora, a ovaj potez Ajntrahta govori da su oni spremni da naplate odličnu sezonu Portugalca Silve i da bi Jović bio standardan u narednom šampionatu.

Ali, pita se Real, svakako da će se Jović pojaviti na pripremama u Valdebebesu i probati da se nametne Anćelotiju. Vraća se i Majoral, Roma ga neće otkupiti, u klubu je i dalje Marijano Dijaz, pa će sigurno, dvojica od pomenute trojice napustiti klub.

Da li je za Luku bolje da čeka šansu ili da nastavi u Bundesligi uz garanciju minutaže?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Stojanovic
Thursday, 03.06.2021
10:17

Bobić nikako ne može da radi na vraćanju Jovića, čovek je prešao u Hertu. Ben Manga i Markus Kroše su trenutno odgovorni za sportski sektor.