Kakva je Serija A i Monca može da osvoji skudeto

Autor: Nemanja Janošev
subota 04.02.2023.
15:40
Izvor: Sportske.net

Da li je realno?

EPA-EFE/Roberto Bregani
EPA-EFE/Roberto Bregani

Povezane vesti

Prvi čovek Monce Silvio Beluskoni čvrsto veruje u projekat ovog kluba te najavljuje pohod na titulu šampiona Italije!

Kakva je Serija A ove sezone i šta se sve događa u raznoraznim istragama, nije nemoguće da u narednim godinama još poneko bude suspendovan, izbačen iz lige ili slično, što može da prouzrokuje prave teknoske poremećaje na "čizmi".

Monca Rafaelea Paladina sve to gleda sa strane. Imaju zaleđinu u vidu kontroverznog Silvija Berluskonija koji sa svojom produženom rukom Adrijanom Galijanijem gradi sastav čiji će zadatak biti da prave zavidne rezultate.

Trenutno su u vrlo dobroj formi. Pobedili su Juventus u nedavnom okršaju zbog čega su kružile priče o tome da je Berluskoni obećao svojim igračima prostitutke, no za njih je najvažnije da se uspinju na tabeli i da ne brinu o opstanku. 

Ali, već narednih sezona ciljevi su mnogo viši. Naime, Silvio Berluskoni najavljuje pohod na, ni manje ni više, skudeto!

"Od Paladinovog dolaska mi smo peti najbolji tim u Seriji A s Milanom. Verujemo i želimo da ostvarujemo značajnije rezultate i možemo da kažemo: 'U narednim godinama hoćemo da osvojimo skudeto, sledeće ili one tamo' ", uverava Berluskoni.

Monca u ovom kolu dočekuje slabašnu Sampdoriju koja puca po šavovima i pobedom, uz poklapanje ostalih rezutlata, mogu da dođu do čak 8. pozicije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke