Kakva lista! Filip Kostić u društvu Mesija, Sanča, Milera...

Autor: Darko Mitrović
petak 30.07.2021.
19:32
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac u elitnom društvu!

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Filip Kostić je u protekle tri godine jedan od najboljih fudbalera nemačkog Ajntrahta iz Frankfurta, pa i ne čudi što se ovog leta dosta piše o interesovanju velikih evropskih klubova za njegove usluge, poput Intera na primer.

Dvadesetosmogodišnji Srbin se u svom klubu posebno ističe asistencijama sa leve strane, a koliko on to dobro radi najbolje pokazuje i lista koju je danas objavio ''WhoScored'' na Tviteru.

Na toj listi prikazani su najbolji asistenti iz ''Liga petice'' od avgusta 2018. godine do danas, dakle baš u periodu od kada je Kostić član Ajntrahta.

Kao što možete da vidite u prilogu, srpski reprezentativac je veoma visoko rangiran, i to u društvu vrhunskih evropskih fudbalera.

Prvo mesto zauzima Tomas Miler iz Bajerna sa 48 asistencija, drugi je Leo Mesi iz Barselone sa 43, a treći je Džejdon Sančo koji je u dresu dortmunda upisao 41 asistenciju. Odmah za njim sledi Filip Kostić sa 35 asistencija, a onda pogledajte koja je sve imena ostavio iza sebe - Kevina De Brujnea i Anhela Di Mariju sa po 34, Treenta Aleksander-Arnolda sa 32...

Verujemo da će Kostiću ovaj plasman biti dodatni podstrek da u narednoj sezoni bude još bolji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke