Kakva LUDNICA u Japanu!!! Ugo Vijeira vs Alen Stevanović, sve pršti od golova!!!

Autor: Darko Mitrović
subota 21.04.2018.
10:12
Izvor: Sportske.net

Neverovatno poluvreme odigrali su bivši fudbaleri Zvezde i Partizana...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U japanskoj ''Džej ligi'' ovog vikenda igra se deveto kolo, a kako sada stoje stvari, defitnitivno će ga obeležiti duel Jokohame Marinosa i Šonan Belmarea.

Ovaj meč je završen bez pobednika, rezultatom 4:4, a već posle prvih 45 minuta rezultat je bio 4:3 za Šonan! U glavnim ulogama su bivši fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, Ugo Vijeira i Alen Stevanović!

Vijeira je postigao sva tri gola za Jokohamu, a Stevanović je u finišu poluvremena uzvratio sa svoja dva pogotka i doveo goste u vođstvo najpre od 3:1, pa 4:3.

Poseban kuriozitet na ovoj utakmici je to što je u poslednjih pet minuta prvog poluvremena postignuto čak četiri gola! Po dva sa obe strane, sve u režiji pomenute dvojice igrača.

Sve je počelo autogolom Nakazave u osmom minutu, za vođstvo Šonana, dvadeset minuta kasnije Vijera je izjednačio, a već u narednom Šonan ponovo vodi golom Kikučija - 1:2.

Potom kreće taj furiozni finiš. Alen Stevanović u 41. minutu pogađa za 3:1, a onda Ugo Vijeira u 43. i 44. minutu ekspresno vraća u igru domaće - 3:3!

Da to ne bude sve, potrudio se Alen Stevanović, koji je u poslednjim trenucima prvog poluvremena doneo novu prednost gostima - 4:3!

U nastavku meča viđen je još jedan gol.

Igrao se 57. minut meča, kada je naše gore list, a reprezentativac Australije Miloš Degenek postigao četvrti gol za Jokohamu i postavio konačnih 4:4.

Ovakvim ishodom obe ekipe su prekinule mini serije od po dva vezana poraza. I jedni i drugi sada imaju po devet osvojenih bodova na 13, odnosno 14. mestu.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bianconeri Belgrado
Saturday, 21.04.2018
12:24

Alen doktor,steta zbog one povrede sto je imao pa je otisao,inace bolji je trenutno od svih nasih nazovi krila.

avatar
Petar Gazivoda
Saturday, 21.04.2018
11:28

Padnem 2+ drugo ...