Kakva ponuda, iz Katara zainteresovani za kupovinu Liverpula!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.11.2022.
10:43
Izvor: Sportske.net

U sred Mundijala pojavila se vest o mogućoj prodaji Liverpula i to zemljama sa Bliskog istoka.

EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Katar je ovoga puta centar fudbalskih zbivanja, njihova želja je očigledna, da kupe fudbal, i ne možemo reći da je ne sprovode u delo. Makar za sad. 

Posle Mundijala, plan je da pokupuju i najveće svetske klubove, Al-Kelaifi je to uradio sa Pari Sen Žermenom, ali neće se tu zaustaviti, u to budite ubeđeni. 

Naredni klub bi mogao da bude, ni manje, ni više - Liverpul. 

Vlasnici Liverpula (Fenway Sports Group, u daljem tekstu FSG) su zainteresovani za prodaju, još početkom godine je bilo priče o mogućim opcijama, a nisu jedini, pre par dana je bilo reči i o prodaji Mančester junajteda. 

Navodno je i jedan američki investitor zainteresovan za kupovinu Liverpula. FSG je u ovom klubu od 2010. godine i tada su kupili klub za 300 miliona funti, a sadašnja vrednost je potpuno drugačija. 

Navodno sada pregovaraju sa dva konzorcijuma iz Saudijske Arabije i Katara, ponuda je na 3 miliona funti, što je veoma primamljivo, priznaćete. 

Mančester junajted očekuje i više novca, možda čak i duplo...

U Kataru se nastavlja Mundijal, ako vam se svidela partija reprezentacije Kanade, možda je vreme da stignu i do prvog boda, igraju danas protiv Hrvatske, a u AdmiralBetu je kvota na X2 1.62.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke