Kakva vest za Barsu, iznenadno "pojačanje" pred PSŽ?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 04.01.2021.
22:11
Izvor: Sportske.net

Potpuno neočekivano.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Ansu Fati se oporavlje brže nego što su lekari očekivali i mladi napadač Barselone bi mogao znatno ranije da se vrati na teren.

Ovu informaciju danas je otkrio jedan od najpouzdanijih novinara, Havi Migel, koji tvrdi da je Ansu Fati danas bio na pregledu kod čuvenog specijaliste Ramona Kugata od koga su stigle lepe vesti.

Fati je doživeo povredu meniskusa na utakmici protiv Betisa 7. novembra, ubrzo je operisan i predviđali su mu povratak tokom marta.

Ipak, ako Fati nastavlja da se oporavlja kao do sada, mogao bi da zaigra već sredinom februara, u prevodu, da bude spreman za PSŽ.

Što se tiče ostalih povređenih igrača, Đerar Pike bi mogao da bude spreman tek za revanš, tačnije neće pre marta na teren, dok se očekuje da Serhi Roberto početkom februara bude u pogonu. Filipe Kutinjo se neće vratiti do početka aprila.

Barselona dočekuje Parižane 16. februara, revanš je 10. marta na Parku prinčeva.

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Tuesday, 05.01.2021
00:57

A ja mislio najurili Kumana. Ne kažem da ovim fudbalerima i konzilijum najboljih i najstručnijih trenera današnjice može pomoći da se plasiraju u 1/4 finale, ali bi im iole normalan trener pomogao da ne dožive težak debakl, već da se koliko-toliko časno oproste od LŠ. Sa obzirom da Fatija čeka Florenzi ne mora da žuri, bolje da se temeljno oporavi za mnogo bitnije mečeve protiv Socijedada, Viljareala, Granade, Selte, Sevilje itd. u borbi za Evropu dogodine.