Kakvo iznenađenje, PSŽ počeo pregovore sa novim trenerom, do sada nije spominjan!

Autor: Boris Jovanović
sreda 16.03.2022.
09:13
Izvor: Sportske.net

Postoje dve škole mišljenja kada je Italijan u pitanju...

EPA-EFE/Sergio Perez
EPA-EFE/Sergio Perez

Povezane vesti

Italijanski mediji tvrde da su pregovori počeli. Iako je Antonio Konte rekao da nema nameru da napusti Totenhem, uveliko se priča da bi mogao da se preseli u Pariz, pre svega razočaran odnosom Livija prema obećanjima, odnosno lošim poslom u zimskom prelaznom roku. Sve je izvesnije da će Totenhem ostati bez Lige šampiona, ispali su iz kupova, nije jasno zbog čega bi Italijan koji ima ugovor na još godinu dana ostao.

Sa druge strane PSŽ nudi veliki budžet, mogućnost da radi sa igračima koje želi i koji su dovoljno kvalitetni, plus Italijan bi verovatno imao dovoljno vremena, s obzirom na nekompetitivno prvenstvo da radi sa ekipom i oblikuje je prema svojim ukusima.

Konte je poznat kao veoma strog trener, uz to, uspevao je da pomiri strasti u svlačionici, u Juventusu, pa i Interu krenuo je praktično od nule i otišao kao pobednik.

Postoji i klauzula pomoću koje bi mogao da se oslobodi ugovora sa Totenhemom, a koja je vezana za rezultat.

Ono što ipak nije jasno je sa čim tačno računa PSŽ kome je Evropa opsesija, jer je Konte poznat kao trener za domaća takmičenja, u svim klubovima u kojima je radio nije imao uspeha u Ligi šampiona, mada je sa Interom stigao u završnicu LE.

Videćemo kako će se rasplesti, ima još kandidat, pominjan je Alegri, ali čini se da on nema nameru da napusti Juventus, Zidan i dalje odbija da nasledi Poketina, a druge mete poput Galtijea su manje atraktivne, dok je Ten Hag bliži odlasku na ostrvo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke