Kakvo je stanje u crvenom i plavom delu Mančestera pred derbi?

Autor: Sportske Net
četvrtak 04.11.2021.
13:30
Izvor: Sportske.net

Odsustva na ove strane.

 EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Svi željno iščekuju vikend i susret dva Mančestera na "Old trafordu". Pogotovo i zbog neizvesnosti oko Solskjerove sudbine, jer bi poraz mogao da ga košta klupe u Junajtedu.

Ole Gunar Solskjer definitivno nee moći da računa na Varana zbog povrede, kao ni na Pogbu zbog suspenzije od tri meča (ovo će biti drugi). 

Fred je kandidat za nastup nakon što je ostavljen na klupi u Bergamu, dok su Džejdon Sančo i Doni van de Bik ostavili pozitivan utisak na kraju nerešenog rezultata 2-2. Mejson Grinvud je takođe pomogao u postavljanju drugog gola nakon što je ušao kao zamena, a Edinson Kavani se dobro povezao sa Kristijanom Ronaldom u poslednjem ligaškom gostovanju kod Sparsa, postigavši gol.

Nemanja Matić je još jedna opcija da zameni Pogbu na sredini terena, tako da Solskjer ima opcija, što se može pokazati i kao loše u njegovom slučaju.

Siti je praktično potpuno zdrav. Feran Tores je bio jedini izuzetak, pošto je ostao van stroja zbog povrede stopala, zadobijene dok je bio na reprezentativnoj pauzi u Španiji.

Kajl Voker je igrao 80 minuta na "Etihadu", ali je Gvardiola posle meča reka oda će igrači morati na pregled, pogotovo on jer je dobio udarac u nogu.

Gostima, poput Junajteda, takođe nedostaje igrač zbog suspenzije, pošto je Laport isključen u iznenađujućem porazu kod kuće od Kristal Palasa poslednji put. Džon Stouns je očigledna zamena za španskog reprezentativca, iako je Nejtan Ake druga opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke