Kakvo veče za Ivana i Vanju, Torino slavi Srbe! Fiorentini baš treba pojačanje, opet nije pobedila

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.08.2024.
20:33
Izvor: Sportske.net

Završena su još dva meča drugog kola italijanske Serije A, drama u Torinu sa srećnim krajem za domaćina.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Torino i Atalanta su odigrali vrlo zanimljiv i sadržajan, a na kraju i dramatičan meč. Veliku ulogu u svemu tome imali su i srpski reprezentativci, najpre Ivan Ilić, a onda i golman Vanja Milinković-Savić.

Na kraju, posle preokreta, 2:1 za Torino!

Tim iz Bergama je poveo u 26. minutu golom Retegija, na asistenciju Zapakoste, a Ilić je samo pet minuta kasnije svojim pogotkom najavio preokret. 

Posle odlične saradnje sa Adamsom, Ilić je izbio oči u oči sa golmanom Karnezekijem, majstorski je ''bocnuo'' loptu, prebacio čuvara mreže i pogodio za izjednačenje na 1:1.


-

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a tek što je ono počelo, Adams je uz asistenciju upisao i svoj pogodak, kojim je ne samo doneo preokret Torinu, nego i rešio pitanje pobednika - 2:1.

Prava bura u finišu meča, u nadoknadi vremena, kada su gosti iznudili penal, ali je šut Pašalića sa bele tačke zaustavio Vanja Milinković-Savić i izrastao u heroja utakmice!

Inače, Ivan Ilić je u ekipi Torina proveo svih 90 minuta, baš kao i golman Vanja Milinković-Savić, a na drugoj strani je novo pojačanje Atalante Lazar Samardžić priliku da zaigra dobio od 53. minuta. Ipak, ni njegov ulazak nije pomogao Atalanti da do kraja meča stigne bar do boda.

Za to vreme, još jedan kiks Fiorentine, koja na svom terenu nije uspela da savlada Veneciju. Meč je završen bez golova, 0:0, pa je jasno da ''ljubičastima'' treba još pojačanja, a prema najavama Filip Kostić bi trebalo da bude jedno od njih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke