Kalčo romantika - Lapadulu "opravio" kung-fu udarac, Pavoleti makazicama izazvao zemljotres

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 11.12.2023.
22:58
Izvor: Sportske.net

Kakva utakmica!

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Fudbaleri Kaljarija  pobedili su Sasuolo večeras na stadionu "Unipol Domus" 2:1 (0:1) u poslednjoj utakmici 15. kola Serije A.

Odličan meč koji Kaljari nikako nije zaslužio da izgubi iako je semafor mislio drugačije sve do četvrtog minuta nadoknade.

Mnogo duela, sedam žutih kartona, vođstvo Sasuola gotovo sve vreme pošto je Martin Erlić postigao svoj prvenac još u sedmom minutu.

Dešava se da Sasuolo ostane sa igračem manje u 63. nakon što je Ruan Tresoldi zbog udarca nogom u glavu Đanluke Lapadule dobio drugi žuti karton. Bilo je tu i krvi, ali nekadašnji napadač Milana je nastavio meč.

Sve je moglo da bude rešeno u 90. minutu kada je gost postigao i drugi gol nakon kontranapada, ali je Volpato bio u nedozvoljenoj poziciji za, doslovno, nokat na nožnom prstu!

I onda, potpuna erupcija na Sardiniji. Đanluka Lapadula koristi centaršut Luvomba, prihvata loptu i zakucava je u mrežu u četvrtom minutu nadoknade. Ali, tu nije bio kraj. Nije htelo Leandra Pavoletija tokom meča, ali u devetom minutu nadoknade se sve vratilo. Makazice prekaljenog špica i potpuna ludnica na stadionu za ogromna tri boda domaćina.

Kaljari je tako došao do 16. mesta na tabeli, a Sasuolo je na samo poziciji iznad sa samo dva boda više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke