Kaljari ispustio pobedu na "Olimpiku", Tudor očitao lekciju Murinju

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 19.09.2021.
20:07
Izvor: Sportske.net

Očajno popodne rimskim klubova.

 EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Fudbaleri Kaljarija bili su na pragu velikog iznenađenja u 4. kolu Serije A pošto su na gostovanju Laciju na "Olimpiku" vodili do pred kraj meča, ali su na kraju morali da se zadovolje remijem 2:2.

Lacio je poveo u 45. minutu pogotkom glavom Ćira Imobilea na odličnu asistenciju Sergeja Milinkovića-Savića. Italijan je sjajno skočio i lepo zatresao mrežu gostiju sa Sardinije.

Preokret Kaljariju u drugom poluvremenu omogučili su Žoao Pedro u prvom minutu nastavka, a pobedu je obezbedio Keita Balde u 62. minutu, upravo na asistenciju brazilskog veziste.

Lacio se nije predavao, pa je izjednačenje "Nebeskoplavima" doneo Kataldi u 83. minutu.

Kao bosa po trnju Roma se provela na gostovanju u Veroni, gde je domaći tim, predvođen novim trenerom Igorom Tudorom, slavio nad "Vučicom" sa 3:2.

Roma je povela golom Lorenca Pelegrinija u 38. minutu, a pogodak primljen pred kraj poluvremena motivisao je domaće igrače da dodaju gas u nastavku.

Tako su već u 49. minutu pogotkom Baraka izjednačili rezultat, a zatim su i do preokreta stigli pet minuta kasnije golom Kaprarija.

Srpski reprezentativac Ivan Ilić je nesrećnim autogolom u 58. minutu vratio Romu u život, ali je pozitivan rezultat "Vučice" trajao svega pet minuta.

Novu prednost i pobedu Veroni obezbedio je Faraoni u 63. minutu nakon sjajnog udarca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke