Kamenovan auto sa porodicom trenera Porta?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 14.09.2022.
16:00
Izvor: Sportske.net, Beta

Otišli su predaleko...

Povezane vesti

Automobil u kojem se nalazila porodica trenera fudbalskog kluba Porto Seržija Konseisaoa, kamenovan je u utorak uveče dok su napuštali stadion posle poraza od Klub Briža u Ligi šampiona, preneli su danas lokalni mediji.

Prema pisanju sportskog dnevnika "Rekord", u vozilu se nalazila supruga 47-godišnjeg trenera i njegova dva sina.

Navijači su kamenjem porazbijali stakla automobila, ali portugalski mediji kažu da putnici u automobilu nisu povredjeni.

Porto je u utorak uveče na svom terenu poražen rezultatom 4:0 od ekipe Klub Briž, u meču drugog kola Grupe B Lige šampiona.

Čelnici Porta danas su osudili napad na porodicu trenera.

"FK Porto osuđuje napad na porodično vozilo Seržija Konseisaoa ispred stadiona. FK Porto takođe žali zbog nedostatka zaštite vlasti i zahteva da se počinioci ovog divljačkog čina brzo identifikuju i pozovu na odgovornost", navodi se u saopštenju aktuelnog prvaka Portugala.

Porto se posle šest utakmica nalazi na trećem mestu domaćeg prvenstva, dok su u Ligi šampiona u prva dva kola zabeležili dva poraza.

Konseisao je počeo šestu sezonu na klupi Porta, a zajedno sa Arturom Žoržeom drži rekord po broju osvojenih titula na klupi tog kluba (8).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke