Kanavaro stigao u Barselonu, kakav posao u najavi!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 25.05.2022.
21:28
Izvor: Sportske.net

Sve se poklapa.

EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL
EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Povezane vesti

Nekadašnji italijanski fudbaler Fabio Kanavaro, koji je po završetku karijere prešao u trenerske vode, sastao se u Barseloni sa čelnicima Espanjola u nameri da sedne na klupu ovog kluba, a kako prenosi španski AS pregovori će biti nastavljeni i u narednim danima.

Još pre tri nedelje smo preneli da je Kanavaro pod prismotrom Espanjola, ali su tek danas načinjeni prvi konkretni koraci.
 
Kako se navodi, Kanavaro nije jedini kadnidat da postane trener Espanjola pošto je klub kao prioritet označio Dijega Martineza, ali i Paka Lopeza, međutim Kanavaro je svakako izazvao najveće pažnje zbog težine imena koji nosi.

Kanavaro je čak sedam godina pekao trenerski zanat u Kini, a onda je u septembru najavio da bi želeo da se dokaže u Evropi i već nakon prvog sastanka sa Espanjolom u Barseloni, obe strane su veoma zadovoljne.

Espanjol zna da će Kanavarov angažman u ovom klubu biti presudan za njegovu dalju evropsku karijeru, a njegova namera da se dokaže u Evropi dovoljno je čvrsta ako se zna da je odbio nekoliko klubova iz Azije i MLS lige.

Nedavno je rekao da mu više imponuje klub koji je u problemima i teži oporavku nego ekipa koja je već postavila standarde.

Espanjol je prošlu sezonu završio na skromnom 14. mestu sa svega četiri boda od mesta koje vodi u Segundu i jasno je zašto je prava prilika za Kanavara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke