Kao predskazanje, agenti opsedaju "Old Traford", nad Oleom Murinjova senka pred derbi!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 24.10.2021.
10:31
Izvor: Sportske.net

Opasno je gubiti od najvećeg rivala...

EPA-EFE/Lynne Cameron
EPA-EFE/Lynne Cameron

Povezane vesti

I dalje nema nikakvih indikacija da će Ole Gunar Solskjer biti smenjen. Naime, klub je saopštio menadžerima koji ovih dana opsedaju "Old Traford" raspitujući se za eventualno posao svojih klijenata da se o smeni ne razgovara.

Sa druge strane mediji tvrde da je još pre pad nedelja za svaki slučaj kontaktiran Zidan.

Solskjer će se danas suočiti sa Liverpulom, a kako kaže Pol Skols, Klop je sigurno trljao ruke gledajući odbranu Junajteda u prvom poluvemenu.

"Ako budemo igrali kao protiv Atalante, primićemo četiri protiv Liverpula u prvom poluvremenu", kaže turobni Pol Skols. 

On je dodao da navijači ne bi trebalo da se zavaravaju preokretom protiv Atalante, jer bolje ekipe tako nešto neće dozvoliti.

Solskjer je miran, on tvrdi da je Junajtedov način da odreće mečeve, da publika traži da se uvek bore. Sa druge strane, navodno su saigrači zatražili od Ronalda koji je prekinio trenera na poluvremenu i tiradom probudio ostatak tima da utiče na Solskjera da promeni formaciju, ali i da bude most poverenja između tima i menadžera.

No, mediji danas podsećaju na Murinja koji je upravo platio ceh u porazu od Liverpula, posle katastrofe mu je uručen otkaz, iako je potrošio novac na pojačanja i čak uzeo dva trofeja u prvoj sezoni, ništa nije moglo da ga spase posle lošeg starta u trećoj. Solskjer je takođe dobio Ronalda, Varana, Sanča, do sada je ceh oko pola milijade od kada je seo na klupu, nije osvojio nijedan trofej, ali je dobio produžetak ugovora do 2024. No, to ga neće spasiti, kao ni Murinja svojevemeno, ako nastavi da gubi, a eventualni poraz danas od najvećeg rivala bi mu dodatno zaljuljao stolicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke