Kao XXX produkcija - Ko će kome šta polizati, Naingolan prevazišao sebe, uzda se u Totija!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 26.12.2018.
10:30
Izvor: Sportske.net

Rađa Naingolan ne prestaje da šokira...

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Rađa Naingolan nastavlja sa ratom, suspendovan je zbog kršenja klupskih pravila, ponovo je zakasnio na trening, a otkriveno je i da je posle Kjeva završio do zore u diskoteci, pa zbog toga nije stigao na okupljanje.

Večeras je eliminisan, nema ga u kombinaciji za meč sa Napolijem, zatvorio je Instagram nalog, ali su pretnje stigle njegovoj ženi putem ove društvene mreže, a prećeno je i deci.

Sramotno, ali je i sam Naingolan potpuno poludeo.

Mediji pišu da je rekao prijateljima da je Inter klanica, da će pokazati na terenu koliko vredi, posle čega će navijači polizati sve što su pričali o njemu. Doduše on je to drugačije formulisao, pominjući svoju zadnjicu i rekao da će tada biti kasno.

A onda, šok.

"Probaću da se vratim u Romu, tamo je Toti, moj prijatelj, možda će pogurati moj povratak u klub koji volim", dolio je Naingolan ulje na vatru...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Wednesday, 26.12.2018
23:46

Dobar ali labilan igrac. Mozda bi ti 'staro' rukovodstvo ovo oprostilo, ali tesko da ce Marota koji ima otvorenu situaciju da nametne autoritet. Inter je previse veliki da tolerise ovakve gluposti. Docekan kao kralj a otici ce kao obican pajac. "Putuj igumane.."

avatar
Bookmaker81
Wednesday, 26.12.2018
21:59

Mediokritet, u svakom smislu.

avatar
Oldboy
Wednesday, 26.12.2018
16:11

Samo nek pokaže šta zna na terenu, a ostalo me interesuje

avatar
Gile sile pravi
Wednesday, 26.12.2018
15:18

Ima da rodi pare koje je uzeo od Intera cirkuzat je vec spreman za kinu, ako Roma ima 38 milona evra da iskesira za njega nazad onda moze u Romu.ali neka ukapira da je prijateljstvo sa Totijem nestalo onog momenta kad se iske__ao po Romi kad je presao U Inter izjavio sve i svasta za njih u losem smislu, a najbolja izjava mu je kad kaze ovde me razapinju U Interu, kako su ga samo docekali U Interu navijaci kao boga, a on vraca ovako treba da ga bude sramota ! Kina je njegova nova destinacija, Inter ce da izvuce svojih 38 milona evra !!!

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 26.12.2018
14:34

Ne volim da sudim o ljudima na osnovu fizickog izgleda ali ovog samo treba pogledati i odmah ti bude jasno kakav je.

avatar
As Roma 1998
Wednesday, 26.12.2018
13:07

Sto se mene tice a siguran sam i 85% navijaca Rome smo za to.Jer on je pravi borac i to je ono sto sada Roma nema.To sto on radi van terena njegov problem na terenu je zver.

avatar
The_Matrix
Wednesday, 26.12.2018
12:11

😂😂😂😂 verovatno su vam to preneli ti njegovi prijatelji. Inace italijanski mediji pisu kako se zalio svojoj majci da zeli nazad u romu, nije pominjao klanicu vec da ga unistavaju(misleci na kaznu)....malo objektivnosti ne bi bilo lose

avatar
amigo999
Wednesday, 26.12.2018
12:08

Koji plivadon...Steta,dobar igrac, ali totalno bez mozga....