Kapiten pun hvale, da li bi ovaj čovek rešio krizu u Madridu?

Autor: Beta Beta
nedelja 14.10.2018.
23:02
Izvor: Beta

Veruje da bi ovaj fudbaler blistao u španskoj Primeri.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Kapiten španske fudbalske reprezentacije i madridskog Reala Serhio Ramos ocenio je danas da bi engleski napadač Hari Kejn bio uspešan u španskoj ligi.

Kejn je bio najbolji strelac Svetskog prvenstva u Rusiji ovog leta, ali u poslednjih šest utakmica za reprezentaciju nije postigao gol.

Upitan da li bi neki engleski fudbaler mogao da procveta u Španiji, Ramos je odgovorio: "Hari Kejn je fizički fantastičan napadač, ali i tehnički. On može da vas iznenadi, ali ne i mene, pošto smo se pripremili za njega", rekao je Ramos, preneo je "Bi-Bi-Si" (BBC).

Španija će u ponedeljak uveče dočekati Englesku u utakmici u Ligi nacija. Prošlog meseca Španija je pobedila na Vembliju sa 2:1 i prva je u Grupi 4 u Ligi A sa svih šest bodova. Engleska ima bod iz dva meča, posle remija (0:0) sa Hrvatskom.

"U engleskom timu uvek ima dobrih tehničara koji su opasni po protivnika i uveravam vas da ćemo ih paziti. Znamo da će biti teško i da ćemo imati fantastičnu reprezentaciju protiv nas, a čak iako smo odigrali sjajnu utakmicu na Vembliju, uvek možemo da budemo bolji", naveo je defanzivac Real Madrida.

On je naveo da je Engleska osvajanjem četvrtog mesta ostvarila sjajan rezultat na Mundijalu.

"Imaju karakter, uprkos time što imaju veoma mlad tim. Veoma su opasni u napadu. Hari Kejn je dobar igrač. Moramo da ga sprečimo da postigne gol, to bi za nas bio dobar znak", rekao je Ramos.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke