Karabao kup - Kome treba Ronaldo, ako Rašford igra ovako?

Autor: Milovan Longinov
sreda 21.12.2022.
22:53
Izvor: Sportske.net

Rašford iskočio u prvi plan.

EPA-EFE/ANDREW
EPA-EFE/ANDREW

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u četvrtfinale Liga kupa pošto su večeras na svom "Old Trafordu" pobedili Barnli rezultatom 2:0. 

Strelci za Junajted bili su Kristijan Eriksen u 27. i Markus Rašford u 57. minutu.

Erik ten Hag je izveo prilično snažan sastav, sa Kazemirom i Lindelefom kao štoperima, te Malasijom i Van-Bisakom na bokovima, Eriksen i MekTominej su igrali u vezi, ispred Bruno, a u napadu Garnačo, Rašford i Marsijal. 

Junajted je dominirao većim delom susreta, a poveo je u 27. minutu kada je Van-Bisaka utrčao po desnom boku, iz prve vratio povratnu kroz peterac i tamo pronašao Erikena za 1:0. Zanimljivo, ovo je bio prvi zvanični nastup zaboravljenog Van-Bisake od početka sezone, ali i pored ovoga, čeka ga transfer ili pozajmica na zimu.

Junajted je imao još jednu dobru šansu preko Marsijala, ali promene rezultata nije bilo sve do 57. minuta. Onda je na scenu stupio Rašford, koji je primio loptu na sredini terena, stuštio se ka golu, prevario dvojicu rivala i pogodio za 2:0 i veliko oduševljenje navijača.

Posle drugog gola, Ten Hag je mogao da odmori nekoliko igrača, ušli su Antoni, Elanga, Šo, Fred i Vilijams, a do kraja nije bilo promene rezultata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke