Karager o penalu za Siti: "Užasno foliranje i varanje"

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 14.12.2023.
11:30
Izvor: Sportske.net

Legenda Liverpula smatra da je Zvezda oštećena.

 EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od prvaka Evrope Mančester sitija sa 3:2 u Beogradu, pa su takmičenje u grupi G Lige šampiona završili na poslednjem četvrtom mestu sa jednim osvojenim bodom.

Zvezda je dobro parirala kombinovanom sastavu Sitija, ali nije mogla više od časnog poraza. 

"Građani" su svoj treći gol postigli iz penala u 85. minutu, koji je realizovao Filips, a iznudio mladi Hamilton u duelu sa Đigom.

Ipak, Džejmi Karager, legendarni fudbaler Liverpula, a sada analitičar na televiziji koja u Engleskoj prenosi mečeve Lige šampiona, smatra da penal nije trebalo da bude dosuđen. O tome je imao debatu sa drugim gostom u studiju, Mikom Ričardsom, koji je nekada bio igrač Sitija.

Karager je pohvalio Hamiltona, ali mu je i predočio šta mora da izbaci iz svoje igre.

"Bilo je mnogo toga čemu mogu da se divim. On nas podseća na ovog čoveka sa naše leve strane, Ričardsa. Njegov nastup je bio fantastičan, intervju je bio fantastičan. Ali postojala je jedna stvar koja mi se večeras nije dopala i on to mora da izbaci iz igre. To je užasno, užasno foliranje - to je varanje", rekao je Karager i dodao: 

"Nije u redu, on ovako pada, veoma je teatralan i ne želimo da to gledamo", dodao je Karager s čijim stavom se nije složio Ričards.

"Šta?! Da li si ozbiljan?", upitao je Ričards. 

 "Naravno da sam ozbiljan, na ovome će mi zahvaliti za nekoliko godina", dodao je Karager, koji je podsetio na slično simuliranje Ričardsa dok je igrao za Aston Vilu.

"On se očigledno ugleda na tebe, pa šta misliš odakle mu to? Šta misliš gde je to naučio, od Mike Ričardsa?", rekao je Karager pa pustio snimak koji je oduševio i Tjerija Anrija, koji je takođe bio prisutan u studiju.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke