Karamele "igraju lopte"

Autor: Boban Filipović
sreda 11.11.2015.
21:50
Izvor: Sportske.net

Veoma interesantan podatak vezan za Everton stiže iz Opta-e, fudbalskog statističkog zavoda...

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Zvuči malo neverovatno, ali fudbaleri Evertona su svih 20 golova, postignutih u dosadašnjem toku Premijer lige, dali iz otvorene igre.

Dakle, nijedan jedini iz prekida!

Ekipa Roberta Martineza se nakon 12 odigranih kola nalazi na 9. mestu na tabeli, zaostaje devet bodova za vodećim dvojcem, Mančester Sitijem i Arsenalom.

Inače, 'Karamele' su po efikasnosti peti tim u Premiejr ligi, više golova do sada postigli su pomenuti Mančester Siti (26) i Arsenal (22), kao i najprijatnija iznenađenja Lester Siti (25) i Vest Hem Junajted (23).

Kada je reč o golovima postignutim iz otvorene igre Everton je najefikasnija ekipa u Premijer ligi u dosadašnjem toku najatraktivnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Hn
Thursday, 19.11.2015
21:41

Ima tu dosta prostora za napredak,napadacki su odlicni,odbrana kod prekida je losa i mora da se popravi pa ce i vise bodova doci sada kada se Baines vrati.Da se dobro odradi prelazni rok ,napijemo nedje Yarmolenka i potpisemo za Karamele i dobro svakome.Coyb

avatar
bebel
Thursday, 12.11.2015
01:40

Po kvaliteti igračkog kadra mogli bi se boriti čak i za četvrto mjesto u PL. Imali su veoma težak raspored u prvih deset kola, praktično su igrali sa svim najjačim klubovima u ligi. Izgleda mi da bolje igraju u gostima, samo su jednu utakmicu izgubili od Arsenala, a i to je bilo knap. Očekujem da će se u nastavku pomjerati ka vrhu tabele. Moji omiljeni igrači u Evertonu su Barkley, iako malo rezerviran ove sezone i Miralas, koji je, izgleda, izgubio mjesto u prvom timu.

avatar
Everton FC
Thursday, 12.11.2015
22:01

MIralas kraljina

avatar
Everton FC
Wednesday, 11.11.2015
23:27

Usudicu se da kazem da Everton moze da igra LE sledece sezone

avatar
cukambre
Thursday, 12.11.2015
00:51

Sto te bi mogli. Jaki su dosta. Kad bi mogli da dovedu neko dobro pojacanje pa da sledece sezone vode bitku za top4.