Karlos Alkaraz ispravio Vord-Prausa za nikad zanimljiviju borbu za opstanak

Autor: Nemanja Janošev
subota 04.03.2023.
20:30
Izvor: Sportske.net

Velika pobeda!

Southampton FC
Southampton FC

Povezane vesti

Fudbaleri Sautemptona pobedili su Lester na svom "Sent Merisu" minimalnim rezultatom u okviru 26. kola Premijer lige.

Vrlo važna pobeda za tim Rubena Selesa koji je i te kako živ u borbi za opstanak. A ona, čini se, biće zanimljivija nego ikad...

I jedni i drugi su imali svoje šanse da ovaj meč učine i golgeterski zanimljivim, ali naposletku, viđen je samo jedan pogodak i to preko Karlosa Alkaraza u 35. minutu.

Samo dva minuta pre, Džejms Vord-Praus je promašio penal kada mu je Dani Vord pročitao udarac. Izgleda da je za Vord-Prausa lakše da postigne gol iz slobodnjaka nego li sa bele tačke budući da mu je ovo već drugi promašeni penal ove sezone.

Ali, na sreću po njega, Sautempton je poveo vrlo brzo. Sjajan pas dobio je Karlos Alkaraz od Če Adamsa i potom sa 16 metara savladao Vorda koji je možda mogao i bolje.

Bilo je tu šansi za Lester, Keleči Ihenačo ih je imao nekoliko, a najbolju je propustio Suter u šestom minutu nadoknade kada je pogodio prečku posle centaršuta Medisona.

Sautempton je preskočio Bornmut i više nije na samom dnu i tako se kreirao krug od tri ekipe sa 21 poenom uključujući Everton! Lids ima 22 van zone ispadanja, Vest Hem 23, a Lester 24.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke