Kasno paljenje Mančester junajteda

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 02.05.2022.
22:50
Izvor: Sportske.net

Pobeda nad Brentfordom.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pobeda Mančester junajteda u okviru 36. kola Premijer lige protiv Brentforda, bilo je ubedljivih 3:0 (1:0). 

Odlična akcija Mančester junajteda za prednost već u 9. minutu meča. 

Dalot je pronašao Elangu na desnoj strani, ovaj je uputio sjajan centaršut, a na pravom mestu bio je Bruno Fernandeš koji zakucava loptu u mrežu za 1:0.

Junajted je imao posed lopte od čak 70% u prvom poluvremenu, ali kao što već znate, to nije garancija u današnjem fudbalu da ćete stvarati veliki broj šansi. 

Imali su gosti šanse, Eriksen je pokušao da savlada De Heu koji je bio dobro postavljen, a u 21. minutu je Toni prebacio gol nakon dodavanja sjajnog Danca. 

U samom finišu prvog poluvremena još jedan gol u mreži Brentforda, ali je Kristijano Ronaldo, koji je i postigao gol, bio u milimetarskom ofsajdu što je dokazano nakon intevencije VAR tehnologije. 

Mogao je Mančester do 2:0 preko Fernandeša u 52. minutu, a onda umalo kazna kada je Eriksen nakon kornera pronašao Tonija čiji je udarac ponovo odbranio De Hea. 

I onda 60. minut, Dalot pronalazi Kristijana Ronalda, prvo je otresao sa sebe Rika Henrija, a kada se fudbaler gostiju vratio, napravio je čist penal koji upravo Kristijano Ronaldo koristi za 2:0.

Pali su gosti nakon drugog gola Mančestera, pa su ubrzo primili i treći, igrao se 72. minut, korner Aleksa Teleša i sjajna egzekucija Rafaela Varana nogom.

Ovom pobedom Mančester junajted je prekinuo seriju od tri utakmice bez pobede, prilično je izvesno da će igrati Ligu Evrope naredne sezone.

Nemanja Matić danas na terenu sve do sredine drugog poluvremena kada ga je zamenio Fred. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke