Kasteljanos uništio Real i spakovao mu "poker" golova!

Autor: Mladen Heleta
utorak 25.04.2023.
21:22
Izvor: Sportske.net

Barselona pred titulom.

EPA-EFE/David Borrat
EPA-EFE/David Borrat

Povezane vesti

Valentin Tati Kasteljanos je svojom senzacionalnom partijom obeležio ovo veče u svetskom fudbalu. Argentinski napadač je bukvalno uništio Real Madrid u pobedi njegove Đirone nad aktuelnim prvakom Španije i Evrope rezultatom 4:2 u 31. kolu La Lige.

On je svoju nestvarnu partiju najavio u 12. minutu, kada je udarcem glavom sa pet metara završio sjajnu akciju svojih saigrača, za 1:0.

Karlo Anćeloti je u Đironi izveo snažan sastav, nedostajali su samo Kurtoa i Benzema, ali Real večeras nije ličio na sebe.

Kasteljanos je nastavio da ga "maltretira" i u 24. minutu je Kouto duboko sa svoje polovine poslao loptu u polje, zadnja linija Reala je očajno stajala, Kasteljanos je prihvatio loptu, "otresao" Militaa, izašao sam pred golmana Lunina i matirao ga kroz noge, za 2:0.

Real je smanjio u 34. minutu. Vinisijus je izbegao ofsajd zamku domaćih i pogodio glavom na centaršut Asensija, za 2:1.

U nastavku se očekivao povratak Reala, ali videli smo novi šou Kasteljanosa. Kouto je probio po desnoj strani, poslao loptu u kazneni prostor, a tamo je Argentinac perfektno reagovao i upisao het-trik, za 3:1.

U 62. minutu još jedan gol Kasteljanosa glavom sa linije peterca, za nestvarnih 4:1.

Fenomenalni napadač Đirone je zamenjen u 72. minutu, a Real je u 85. minutu ublažio poraz preko Lukasa Vaskeza.

Real je ostao na "-11" u odnosu na Barselonu, ima meč više i jasno je da se titula seli u Kataloniju. Đirona je deveta na tabeli sa 41 bodom.

U drugom večerašnjem meču, Osasuna je pobedila Kadiz u gostima sa 1:0, a strelac je bio Garsija u 62. minutu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke