Katalonski mediji ogorčeni porazom Barse - "Bez duše”

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 17.10.2022.
10:30
Izvor: Sportske.net

Sa druge strane, madridski mediji likuju.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

U 250. "El Klasiku", Real Madrid je juče savladao Barselonu sa 3:1.

Više od poraza navijače Barse je zabrinula očajna igra tima, koji nije ni zapretio najvećem rivalu u prvih 80 minuta meča u Madridu.

Tek nakon prve greške domaćina i gola Ferana Toresa, Ćavijev tim je "živnuo", imao i šansu da izjednači, ali to ne bi bilo zasluženo.

Katalonski mediji su teško podneli poraz, a možda i najbolji naslov dao je Sport - "Bez duše".

Mundo deportivo je sve sažeo u reč "Bolno", dok madridski mediji od jutros likuju. "Marka" je napisala "Veoma superiorno", a As je na naslovnoj strani napisao "Ovde vlada Madrid".

Real je zasluženo dobio derbi devetog kola LaLige i sada ima tri boda više od Barselone. Šampionska trka je tek počela, ali je "kraljevski klub" sada dobio jak vetar u leđa.

Barsa je uzdrmana, gotovo izvesno će drugu godinu zaredom ispasti u grupnoj fazi Lige šampiona. Ćavi ima puno problema i sa načinom igre i sa povredama igrača koji su trebali da budu nosioci u odbrani, a najveći problem je onaj da mladi stručnjak još uvek nije dobio nijedan meč pod pritiskom otkako je seo na klupu katalonskog giganta.

Priliku za "popravni" Barselona će imati u četvrtak, kada dočekuje Viljareal u desetom kolu. AdmiralBet na pobedu Barse daje kvotu 1.50

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke