Katastrofa - Pogba propušta Mundijal?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 28.07.2022.
09:20
Izvor: Sportske.net

Čeka ga duža pauza.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Tek što se vratio u Juventus, Pol Pogba je doživeo povredu kolena zbog koje će sigurno propustiti start sezone, a prema najnovijim informacijama mogao bi čak da izostane i sa Svetskog prvenstva u Kataru krajem godine.

Pogba je ranije ovog meseca ponovo došao u Torino, potpisao za "staru damu", ali će morati da sačeka na povratnički debi. "Stradao" je meniskus, a posle pregleda kod specijaliste biće doneta odluka o daljem lečenju Francuza.

Novom lideru ekipe Masimilijana Alegrija dijagnostifikovano je pucanje menisuska desnog kolena. Postoje dva načina lečenja navodi "Gazeta".

Prva je intervencija kojom bi se uklonio deo meniskusa, povreda bi se trenutno zalečila, Pogba bi mogao na teren za mesec-dva, ali se problem trajno ne bi rešio, a druga klasična operacija koja bi ga odvojila od terena do kraja godine, samim tim i od Mundijala u Kataru na kojem Pogba sa Francuskom brani titulu prvaka sveta. 

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen italijanskoj Seriji A. Juventus je drugi favorit za osvajanje "Skudeta", kvota na Alegrijev tim je 2.75.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke