Katastrofa u Andaluziji - Spremaju se smena i povratak u Sevilji!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 02.10.2022.
11:14
Izvor: Sportske.net

Kraj epizode se bliži.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Fudbalski klub Sevilja uskoro bi trebalo da smeni aktuelnog trenera Đulena Lopetegija, piše "Marka".

Katastrofalan početak sezone i poraz od Atletiko Madrida bio je uzrok hitnog sastanka rukovodstva kluba povodom daljih koraka. Prvi će, prema svemu sudeći, biti smena Đulena Lopetegija sa mesta trenera, a potom i pronalazak novog rešenja.

Poslu je, kako se navodi, najbliži Horhe Sampaoli koji je već bio u Sevilji u sezoni 2016/17 završivši na četvrtom mestu u La ligi. Na kraju kampanje odabrao je da prihvati poziv Argentine i predvodi tu reprezentaciju na Mundijalu.

Sampaoli je već kontaktiran i čak se u klubu diskutovalo o njegovom povratku tokom reprezentativne pauze, ali je odlučeno da Lopetegi dobije šansu protiv Atletiko Madrida, što ipak nije donelo rezultat.

Temperamentni argentinski stručnjak je slobodan od ovog leta nakon što je odlučio da napusti Olimpik Marsej zbog neslaganja sa upravom uprkos tome što je sa klubom imao odličnu sezonu izborivši plasman u Ligu šampiona.

Sevilja je trenutno 16. na tabeli La lige sa svega jednom pobedom u kampanji i pet osvojenih bodova. Ponudu za ostale utakmice ovog kola španskog prvenstva pogledajte na AdmiralBet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke