Katastrofa Volfsbergera, Totenhem pokazao razliku u klasi

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 24.02.2021.
19:48
Izvor: Sportske.net

Joveljićev i Rnićev tim loše prošao u Londonu.

EPA-EFE/John Walton / POOL
EPA-EFE/John Walton / POOL

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema opravdali su veliku razliku u kvalitetu protiv austrijskog Volfsbergera slavivši i u revanš meču sa ubedljivih 4:0 u revanš meču 1/16 finala Lige Evrope.

Budući da su pre šest dana slavili sa laganih 4:1 u prvom meču, revanš utakmica u Londonu je imala samo tračak neizvesnosti, a ona je nestala već u 11. minutu da je Dele Ali postigao evrogol makazicama na centaršut Doertija.

Dugo je na semaforu stajao ovaj rezultat, a prva promena viđena je tek u 50. minutu kada je Karlos Vinisijus postigao gol glavom udarcem u desnu stranu protivničkog gola.

Samo četiri minuta kasnije oprobao se i Erik Lamela, ali je golman austrijskog tima sjajno odbranio.

U 73. minutu na semaforu je stajalo 3:0 nakon sjajnog udarca rezerviste Gereta Bejla, a konačnih 4:0 postavio je 10 minuta kasnije Vinisijus nakon očajne rekacije odbrane gostiju.

Totenhem je tako slavio sa ukupnih 8:1 protiv tima za koji su u drugom poluvremenu šansu dobili Dejan Joveljić i Nemanja Rnić.

Bivši napadač Crvene zvezde na pozajmici iz Ajtrahta igrao je celo drugo poluvreme, dok je nekadašnji defanzivac Partizana ušao u igru u poslednjih 10-ak minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke