Kazemiro stigao u Mančester i najavio - titulu!

Autor: Nemanja Veljković
ponedeljak 22.08.2022.
19:55
Izvor: Sportske.net

Velike želje novog igrača Junajteda.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Kazemiro je stigao u Mančester! Veliki broj navijača napravio je doček ispred ''Old Traforda'' za brazilskog fudbalera.

Kazemiro je pre dolaska u Englesku istakao da želi da mu se ispune dve želje: da Ronaldo ostane u Junajtedu i da sa ''crvenim đavolima'' osvoji Premijer ligu.

''Razgovarao sam sa svojom suprugom i ona je rekla da izgledam kao neki osamnaestgodišnjak koji je jako uzbuđen zbog svog novog projekta. Tako se osećam, uzbuđen sam što ću imati priliku da zaigram u Premijer ligi.''

''Da mogu, već danas bih igrao za Junajted protiv Liverpula. To je klub sa velikom istorijom. Radiću vredno i trudiću se da izgradim svoje ime tamo. Nisam još ništa osvojio. Za početak želim da prenesem svima ono što osećam prema tom klubu, a to je moje poštovanje'', kazao je bivši igrač Reala na oproštajnoj konferenciji u Madridu.

''Sve što sam uradio u Realu želim da ponovim tako takođe. Želim da pokažem svima svoj borbeni duh i želju za radom. Želim da osvojim ligu. Prolazim kroz najbolji period karijere. Osećam se odlično i želim u tome da uživam'', zaključio je Kazemiro.

Kazemiro je kazao i da je četiri od pet titula u Ligi šampiona osvojio dok je igrao sa Ronaldom u Realu. 

''Još uvek nisam razgovarao sa njim. Nadam se da će ostati jer je on jedanod najboljih igrača na svetu'', rekao je tridesetogodišnji vezista.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke