Kazemirov specijalni oproštaj od Modrića i Krosa!

Autor: Mladen Heleta
subota 20.08.2022.
18:20
Izvor: Sportske.net

"Proživeo sam najlepšu moguću priču u Realu", napisao je Brazilac.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Kazemiro, jedan od najtrofejnijih fudbalera u istoriji Reala, nakon deset godina, 336 utakmica i 18 podignutih pehara otišao je u Mančester junajted.

Šokantni transfer ostavio je prvaka Evrope i Španije  bez nezamenjivog člana prve postave i zaštitnog znaka trofejne ekipe koja je osvojila pet Liga šampiona i tri La Lige. 

Navijači Reala žale, jer odlazak Kazemira znači kraj ere legendarnog trija na sredini terena KMK, koji se smatra daleko najboljom veznom linijom u istoriji Reala.

Kazemiro, Modrić i Kros fenomenalno su funkcionirali šest godina, otkako je Zinedin Zidan vratio Kazemira sa pozajmice iz Porta i  priključio ga kao” osigurača” Hrvatu i Nemcu.

Nakon svakog od brojnih trofeja koje su osvojili, fotografirali bi se odvojeno od ostalih, kao trio koji je funkcionisao kao jedno.

Kazemiro se zato od Reala, ali i ostatka nezaboravnog trija, oprostio zajedničkom fotografijom sa Modrićem i Krosom. te emotivnom objavom na Tviteru:

"Proživeo sam najlepšu moguću priču u Realu. Nadam se da ću se jednog dana vratiti, jer će ovo zauvek biti moj dom. Ni za hiljadu života ne bih mogao da se odužim Realu i njegovim navijačima za sve ono što ste mi dali. Zauvek... Hala Madrid", napisao je Brazilac.

O tome šta je sve Kazemiro doneo u Realu i kako se njegovim odlaskom iz Madrida završava jedna slavna era, kao i šta on može da donese Junajtedu, možete da pročitate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke